Zakon o slatkovodnom ribarstvu

Autor maverick, Ožujak 21, 2018, 21:07:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Citat: yanyac  u Veljača 24, 2021, 15:11:40 POSLIJEPODNE
Baš me interesira da li će  lovci smjeti samo šljunkom i kamenčićima loviti patke i ostalu divljač. Vi

Odavno je stvar riješena sa čeličnom sačmom umjesto olovne!

Mifla

Lovostaji su napravljeni za budale, to tvrdim vec godinama,jer dok vi i ja cmrljimo doma i pridrsavamo se zakonskih propisa, pojedinci love ribe u lovostaju bez imalo srama, pameti i sa puno opravdanja. Nije tu saran samo u pitanju na otvorenim vodama...vec som i smud pogotovo. Kod mene u zagrebu i okolici ima na stotine ribica, i tu se tek vidi kolko retardacije ima u glavama. Seoski becari,sredina 2 mjeseca, preko dana uz obalu u mirnjaku, cepovi 60-70g, babuska(zakonom zabranjena), sajla troca...smuda cekaju.
Sredina 3 mjeseca, decki u 7 navecer dolaze na vodu sa lajt prborom i silkoncima "na soma". Ovih dana love bolene dolazeci u sumrak na vodu,a drugi pak, dnevni, teske glavinjare i pribor za soma i lovi se bolen i mrena.
Najbolje sto ima ovih sto snimaju kako love smuda i somove...mtj
I onde se jos nadje ekipa istog mentalno sklopa i hvali takvu ekipu, jer filmic je super, jos da im se mjesto nacrta na mapi..uff. opravdanje uvijek isto, lovim bolena, lovim klena, pustil bum ga tak i tak, ja sam C&R itd...
Riba u lovostaju se nesmije lovit, ulovljena riba se otkacuje u vodi po mogucnosti, nema vaganja, slikanja, odmaranja u cuvarkama itd. Zar je tako tesko strpit se dva tri mjeseca?
Opet cu rec, lovostaji su za budale

Mifla

Da se nebu neko naso uvrijedjen. Mene to opcenito uzrujava i nemrem si pomoc da se ne razjebem s takvi idiotarijama.

tutnja

Mislim da sam to već negdje pisao.. kad već sve zakone "prepisujemo" od drugih, mogli smo i ovaj od nizozemaca..
Jako brzo bi se promjenio "mentalni sklop" primjenom istog, a i riblji fond bi se oporavio vremenom.. Jbg, mi prepišemo samo ono što ne valja, a i to shebemo rupama i kvakama 22

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

šajzika

Citat: Mifla  u Svibanj 13, 2023, 17:44:55 POSLIJEPODNEDa se nebu neko naso uvrijedjen. Mene to opcenito uzrujava i nemrem si pomoc da se ne razjebem s takvi idiotarijama.
Ma napisao si ono sto vecina nas misli.
Ima toliko toga lošeg da se vise uopce ne uzrujavam.
Ono u Baranji je bio najbolji primjer svega toga.
Na kraju ce taj "zvizdac" nahebat jer je htio dobro, da se ne krade.

@tutnja
Daleko smo mi jos od Nizozemske po svemu a najvise po mentalitetu.
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Po mentalitetu da, ali ne tako predaleko, vjeruj mi
Sve se to relativno brzo dovede u red samo kad se ima volje..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

maverick

Citat: šajzika  u Svibanj 14, 2023, 02:52:26 PRIJEPODNE
Citat: Mifla  u Svibanj 13, 2023, 17:44:55 POSLIJEPODNEDa se nebu neko naso uvrijedjen. Mene to opcenito uzrujava i nemrem si pomoc da se ne razjebem s takvi idiotarijama.
Ma napisao si ono sto vecina nas misli.
Ima toliko toga lošeg da se vise uopce ne uzrujavam.
Ono u Baranji je bio najbolji primjer svega toga.
Na kraju ce taj "zvizdac" nahebat jer je htio dobro, da se ne krade.

@tutnja
Daleko smo mi jos od Nizozemske po svemu a najvise po mentalitetu.
Ma da , nije tu nitko budala...samo nazalost, svijet, vrijeme kojim smo okruzeni su nam dali za "pravo" da pomislimo da smo bitni i da mozemo biti selektivni...Ovo mi od zakona odgovara...ono ne odgovara...i onda i te mase postajemo kritični prema onim drugim koji ne shvacaju zakon onako kako mi to shvacamo... :stripii:  Ako u nekom trenu i izadjemo na pravi put dodje nesto poput te Baranje pa shvatimo da ustvari sto smo mi vise regularni to smo veci konji...I tako se vrtimo u krug...Nekad mi dodje da sve to poteram u urac i odem u lopove...ali nije to nas zivot...nismo mi taj svijet...Mifla je s pravom ogorcen...I da u pravu si...dalekom smo mi od Nizozemske...ali...od ove sezone samnom na čamcu ce biti bar jedan pit bull...kojeg puštam po potrebi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Gay je ali je naš  :stripii:  Šale malo...on je jedan od rijetkih koji je vidio u ovoj rpi valjda neko biracko tijelo ..tko zna...mozda nesto i napravi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Neću za pedera makar bio jedini izbor, makar ribe ne vidio kao i obično...  :no:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

I novi ministar gospodarstva je gej.
Očigledno je to moderno medju njihovim biračkim tijelom hehe

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Pa ako je gej taj najbolje zna kako je nama,nas hebu uzduž i popreko godinama  :stripii:

dravski pecaros

Uvijek sam rekao čovjek koji želi pomoći nije mi bitno koje je vjere,nacionalnosti ili životnog opredjeljenja .

Šta vrijedi da mi je i brat ako  je spreman zabiti mi nož u leđa

Sg.Pepper

I Tesla je bio gay pa ga svi svojataju 🤣
dec d vej aj lajk it....