Kupusinački Dunavac-Sarkanjos- Štuka čarda

Autor SMT, Ožujak 24, 2019, 17:39:58 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

gridcaha

Pozdrav svima  :wave:

Vidim da je tema Dunavac kod Pčele pa reko da predstavim jedan moj snimak koji sam tamo napravio pre nekih mesec dana, labudovi na snimku su snimljeni na Vagonima.

mossi

Pošto taj deo znam solidno, mislim da si sa prirodnjačke strane promašio temu 500%.

To je divna voda i priroda, a posle ovog videa rekao bih da je neko jalovište Borskog rudnika.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Ivan Borojević

:stripii: daj nemoj ga zezati, ovo mu je prvi post. Kolega  ovo je dobro ali može i bolje.  :takoje:

mossi

A u pravu si, od kada sam napisao post barem 10x sam hteo da ga obrišem.

Ima tehničke mogućnosti, vrhunski dron, volju znanje.. jedino Jovica da ga malo provoza kanuom po toj vodi da vidi kako taj raj izgleda sa vode i kolika je to velika voda.  Pa kada na to dodaš dron, onda dodaš dimeziju više i zaviriš gde je čak i Googlu nepristupačno.

Video je tehnički solidan, ali .. imaš potencijal za 10x bolje uradke.

Potrudi se malo, ne budi lenj.

gridcaha

Zima je tek prošla, na drveću ni jednog lista, trava još uvek mrtva, nema lokvanja, trave, čamci svi povađeni, kako da ne bude kao jalovište  :occasion14:

Iskoristio sam da snimim 10 minuta sa mola tu okolinu, toliko mi još ostalo baterije, nisam mogao za to kratko vreme i sa jedne lokacije da dočaram sve što pruža ovaj raj, koji inače, jako dobro poznajem, odrastao sam tu jer sam kao klinac sa ćaletom često dolazio tu na pecanje, imali smo nekada i drvenjak tu, prošlo je nekih 20 godina od tada.

Inače, imam i kajake i sve sam to preveslao, stiže leto, olistaće, ozeleneće, biće još snimaka  :hello2:

Hvala za NAPAD dobrodošlicu!

mossi

Nije baš napad osim ako nisi previše svilen i sujetan. Retko kritikujem nekoga kome ne želim dobro. tj kritika je uvek dobronamerna.

Ako sam jako protiv, u blažoj varijanti... ćutim baš jako.. a to je samo faza do popizditisa..

Znači smatraj se više nego dobrodošao, pogotovo pošto si mi više nego izvesno komšija u radiusu 500m..

gridcaha

Sve sam samo ne sujetan i svilen  :no:

Naravno da je kritika uvek dobra još ako je usmerena ka poboljšanju nečega, u ovom slučaju snimaka... ali eto, za 10 minuta leta nije moglo bolje... biće boljih snimaka samo kada ovo ludilo sa virusom prođe i kada krenemo u letnje avanture  :hello2: oprema je tu, volja i želja je tu, kajaci su tu...

Kao što kažete da sam dobrodošao, tako i ja kažem bolje Vas našao!  :hello:

Ervin

Auu sunce ti žarko, dobro da nije presušilo! Ima barem 1,5 m manje vode nego kad sam zadnji put bio tamo!

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

SMT

Pecao sam tu intenzivno, 2-3 godine… mnogo davno… veslao kilometrima za basovima, bio sam mladji :hi:… i ok, bilo zanimljivo… Super atraktivan ribolov i disciplina…

Sve u svoje vreme… :hi: Ako se ne računa po koji slučajni izlaz, ne pecam tu 20 god i više ali naidjem… sto peške kroz sumu, sto malo vožnje, sa psom u šetnju… Pčela ili Štuka čarda, kako kad…

Danas ovako turistički na kafu… voda me ne radi za ribolov, tesno mi je to, volim mutan Dunav… ali je za odmor očiju čista 10-tka…

Lepo je zaista… Ustvari, prelepo…