Pijesak-gusi-korito-Drave

Autor šime, Travanj 11, 2019, 20:32:32 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šime

Kolika je nebriga Zajednice ribolovnih društava Osijek , o ovome zaista goručem problemu , Nigdje i nikada nisam niti čuo , a niti pročitao da je "naša" zajednice na ovu temu reagirala . Zašto nije? .
  Naime jedan od goručih problema koji se tiču otvorenih voda - Drava i dunav je zatrpavanje samih tokova ogromnim količinama pijeska .

šime

Citat: šime  u Travanj 11, 2019, 20:32:32 POSLIJEPODNE
Kolika je nebriga Zajednice ribolovnih društava Osijek , o ovome zaista goručem problemu , Nigdje i nikada nisam niti čuo , a niti pročitao da je "naša" zajednice na ovu temu reagirala . Zašto nije? .
  Naime jedan od goručih problema koji se tiču otvorenih voda - Drava i dunav je zatrpavanje samih tokova ogromnim količinama pijeska .
http://www.glas-slavonije.hr/396092/1/Pijesak-gusi-korito-Drave-a-zbog-toga-bi-Kopacki-rit-mogao-presusiti

maverick

Kako ih nije briga...znamo tko uvozi pijesak i znamo tko od toga ima koristi....Tako da tebi moj Šime to izgleda kao nebriga a oni se toliko brigaju o tome da nemaš pojma  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Maverick , sve je meni jasno o tome šta ti pišeš ,ali zanima me šta je zajednica radila po tome pitanju , a i o cijeloj "iskazanoj potrebi da *brine*o Dravi i Dunavu ),osim što se bavi sama sobom , i da "ubere" što više novaca . Ma znam i ovaj odgovor ,ali to su samo dijelovi " brige" o otvorenim vodama naše Zajednice ,.Ima puno toga što će doči na "naplatu" kad tad zvog pretjerane " brige " .o Dravi i Dunavu, a u svrhu zapuštenosti istih  . Nije sve u plovku i peharu .

maverick

Imali smo zajednicu onda, imamo je i sad....Nekad malo skrenu pogled kad ih sretnem ali vecinom ih boli uho za nekog tko tu i tamo piše...neka su oni nama zdravi i debeli...a to di cemo mi pecati i o čemu bi se oni trebali brinuti...Džabe tastaturu trošim...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Toj što prdi u članku i njoj sličnima bi ja konop vezan za šlep u ruke pa lagano od Dunava obalom nek vuku šlepove i kruzere do tranzita a štetu zbog nemogućnosti prekrcaja tereta naplatio prodajom njihove imovine,nekad mi se čini da je scenarij filma Glup i Gluplji pisan po istinitoj priči nekog tko je prošao ovom zemljom

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk