Vemeljski dunavac

Autor damba026, Lipanj 08, 2020, 17:33:21 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

nekinho

Nisam dugo bio na ovoj vodi, prije sam često tamo pecao; zato sam jučer prilikom zvanja u prijemni centar ostao iznenađen kad su mi rekli da od 01.01. cijena dnevne ribolovne dozvole iznosi 80kn i vrijedi do 24h tog dana(ponoći), nema više ni po onoj cijeni od 60kn ni kao nekada da ju kupuješ na samoj vodi...Već smo tu temu spominjali. Ove godine jedva sam pristao i na te uvjete da moram dva puta ići iz istog razloga, prvo kupiti kartu dan ranije a onda drugo jutro zorom juriš na vodu; sad još i ovo poskupljenje na 80kn.... kažu ima u ponudi i trodnevna dozvola po cijeni od 200kn s tim da se na dunavcu ne smije pecati po noći!!! Da spomenem da im godišnja karta za PP i sve dozvoljene zone po novome iznosi 550kn. Ne znam ko je zaslužan, ali teško ću se ubuduće odlučiti ići na taj dio vode.
Što se toga tiče sačuvali su dio parka prirode bar od mene  :clap2: 

maverick

A godisnja karta vrijedi i za Dunavac...ili ne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Nažalost ne. To je jedina voda gdje vrijedi isključivo dnevna dozvola (pričamo o pecanju sa obale na dunavcu kod crpne stanice Tikveš)
Već godinama predlažemo da na tu vodu uvedu godišnju dozvolu pa makar bila i 700kn ali nas odgovorni ne čuju ili ne žele čuti...

dravski pecaros

Ma druže imaš super teren 0-9 km Drave jebeš Tikveš kud ti je dalje tu moraš plaćati

Dunavski vuk

Netko skorasnjih iskustava? Jel bio na vodi možda, planiram  se zaletiti uskoro na dan-dva..

Debeli šef

kud ćeš se zalijetati ako je lovostaj do 01. lipnja?  :sha:

nekinho

Šefe kolega misli na pecanje sa obale na Dunavcu kod Tikveš pumpe, pretpostavljam. Tamo nema lovostaja, peca se uz dnevnu dozvolu... Zasad nemam informacija kakva je situacija unazad nekog vremena, ali vodostaj nije baš nešto da bi tamo bilo dobro, bar ne dok na Batini ne bude preko 170cm...  :hi:

alex7777

Bilo bi dobro da neko pojasni sta je Vemeljski dunavac  sta je tikves dali ima to veze jedno sa drugim ? ja znam za Tikves i znam za Vemelj pa i kanal koji ulazi cca kod Apatina izlazi kod Petrasa tj Batana il kakogod ako grijesim nek me neko ispravi

Debeli šef

Citat: nekinho  u Ožujak 25, 2021, 21:42:18 POSLIJEPODNE
Šefe kolega misli na pecanje sa obale na Dunavcu kod Tikveš pumpe, pretpostavljam. Tamo nema lovostaja, peca se uz dnevnu dozvolu... Zasad nemam informacija kakva je situacija unazad nekog vremena, ali vodostaj nije baš nešto da bi tamo bilo dobro, bar ne dok na Batini ne bude preko 170cm...  :hi:
zar se zabrana ne odnosi na sve vode kojima gospodari pp?
bio sam zicer da da.

Debeli šef

ne vidim miha tu ni slova o zabrani.  :sha:

miha

Ribolov je dozvoljen uz kupljenu dnevnu ribolovnu dozvolu.

Odsjek za prihvat i edukaciju posjetitelja
Department for Visitors` Management and Education
Javna ustanova Park prirode Kopački rit
Mali Sakadaš 1, 31327 Kopačevo
T +385 (0)31 445 445
F +385 (0)31 752 321
W www.pp-kopacki-rit.hr

evo odgovora iz Kopačkog ....

im84

Po ovom ispada, ili nisam uopće vidio, da moš pecat cijele godine svuda
#foxrage
#fox_rage_fishing

alex7777

Ocito tu jebe lud zbunjenog kao i inace   :uf:

Dunavski vuk

Proveo jučer cijeli dan, uz još desetak ljudi samo par deverika kao dlan. Šaran se izbacuje i to jako veliki komadi, rade i grabežljivice. Generalno jako razočarani..80kn dnevna karta za ništa, očekuješ makar da će biti bijele ribice..