Vemeljski dunavac

Autor damba026, Lipanj 08, 2020, 17:33:21 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dunavski vuk

Kakva je situacija s Vemeljem? Jel ide netko  od članova, jel se peca šta?
U razgovoru s kolegama iz Kopačkog rita načuo sam jednu zanimljivost...raspituju se za godišnju za vemelj...cijena bi bila 1500kn, 200tinjak aura, znaci ova za kopacki plus vemeljski... sad oce se to realizirati viditi cemo... i od 1.1 bi trebalo online kupovina dozvola ici...cekamo sad konkretnije informacije..

nekinho

Upravo se pitam isto, jel tko pecao na Vemeljskom dunavcu? Ima li što, vode slabo, ali radi li kakava riba? Bio tko pecati unazad mjesec dana? Baš mislio ići sad za produženi vikend, ali kad sam vidio prognozu nekako sam više da ostajem kući... Ovo za karte moram priznati nisam čuo, ali ako se radi na tome jedna godišnja za tamo bilo bi dobro.

Dunavski vuk

Kolege potvrđeno je, 160 eur i može se i vemelj pecati...cijena kao i godišnja u đakovu... vidimo se na vodi.

Dunavski vuk

Jel ide tko, ima kakvih informacija?

nekinho

Jel bio tko zadnjih dana na Vemeljskom dunavcu i kakva je situacija?

Goran

Citat: nekinho  u Svibanj 04, 2024, 00:36:50 PRIJEPODNEJel bio tko zadnjih dana na Vemeljskom dunavcu i kakva je situacija?
Bio za prvi maj,nekoliko dobrih deverika,jedna veca babura i jedan mali sarko. Pricao sa dva ribica i kazu slabo a jedan od nih pecao na kedere  i zahakla amura od 6 kg kad je vadio stap,isao sam ga slikat,zakacio ga sastrane. Ujutro je radio bajin a kasnije nista tek pokaja sinija riba se izbaci. Bio sam stigao vec u 4 jer sam mislio da ce biti guzva a bome nije bila,vnerojatno zato sto ni ulovi nisu neki.