Gdje porinut čamac

Autor darkpoll, Siječanj 02, 2021, 16:43:09 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

darkpoll

Prvo da čestitam svim članovima Ñovu godinu, da bude bolja od prosle...
Nigdje ne vidim sličnu temu ...pa na ovoj temi teteni otvaram. Gdje se može autom odvesti čamac na prikolici i kvalitetno- Sigurno ga porinut na Dunavu, od Batine do Dalja ili Vukovara.
Kojem terenu se moze prići dovoženjem čamca autom, da postoji kvalitetan i siguran spust.

ljuska

sve si ih i nabrojio a imaš i u aljmašu zavisi što ti je naj bliže može zavisit donekle o vodostaju ali mislim da na ovaj vodostaj nigdje nije problem

maverick

Aljmas kod crkve imas odlican spust. Dalj u blizini žabca....A učini mi se neki dan da sam ti čamac vidio parkiran na ušću. Obrati paznju na bočne graničnike na prikolici. Ako nemas...ugradi ih...bar onaj nizvodni za laksi utovar čamca na spustu tipa Aljmas
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Imaš dobar spust u borovu selu. U Vukovaru nekoliko, imaš i u Šarengradu ako ideš nizvodno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Gogica

Ako netko zna neka mjesta oko Zagreba bio bi zahvalan...cuo sam da ima u Oborovu kod skele?
Malo off topic ali jednostavno ne mogu vjerovat da jedan glavni grad nema jednu malu marinu i spust za camac....ma nema ni  plovnu rijeku koja mu prolazi kroz cijeli grad...kako je to moguce?? Jad i bijeda :(

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

šajzika

Citat: Gogica  u Siječanj 02, 2021, 20:33:00 POSLIJEPODNE
Ako netko zna neka mjesta oko Zagreba bio bi zahvalan...cuo sam da ima u Oborovu kod skele?
Malo off topic ali jednostavno ne mogu vjerovat da jedan glavni grad nema jednu malu marinu i spust za camac....ma nema ni  plovnu rijeku koja mu prolazi kroz cijeli grad...kako je to moguce?? Jad i bijeda :(

Jesi se cuo s dalienom i ekipom?

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

Audentes fortuna iuvat

Gogica

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 04, 2021, 22:36:55 POSLIJEPODNE

Pa nema ni aerodrom za svemirske brodove, a nema ni lansirne rampe za spejs šatlove, pa se opet živi i radi.

Top  :hi:

Gogica

Citat: šajzika  u Siječanj 04, 2021, 21:49:37 POSLIJEPODNE

Jesi se cuo s dalienom i ekipom?

Poslano sa mog SM-J730F koristeći Tapatalk

On mi je bas i rekao za oborovo i dubrovcak koji nije betoniran ali se isto moze uz terenac. Rekao ako slucajno netko zna za jos nesto, ko pita ne skita i tak to. Ma najvise mi zao da nemamo marinu kao Osijek  :(