JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

nema reprociteta ...nema jedinstvene dozvole ....sve su to bili argumenti 2023 g. za dizanje cijene ribolovnice na 100 eura ....od cijele priče ostalo 100 eura .... dobar tek i uslast , živili ... :uf:

pajdo77

Da im se dižu plaće odma bi iz bolničkog kreveta dotrčali dignuti ruke,ovako ovaj prijedlog nikako da dođe na red,nema se vremena od silnog posla

maverick

Pročitah negdje na Faceu...potpisan reciprocitet izmedju Osijeka i Valpova od 1.3 do kraja godine ako sam dobro vidio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Takoe,
ali ove godine nije potpisan reciprocitet sa miholjcanima (bar nije s baranjcima), bas steta jer ne vidim razlog.

No

Na kraju teksta imate anketu.
Glasajte, hoće li pomoći, ne znam ali neće škoditi ideji o jdinstvenoj dozvoli.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Tu jednostavno klik...pa podržimo inicijativu svojim glasom

šime

Pozdrav cijeloj ekipi  evo nakon podužeg vremena sve vas pozdravljam i nadam se da ču se uspijeti opet prilagoditi forumu
  Ima toga dosta novoga, ali ima isto tako i starih problema koji nas sve zajedno muče.
  S obzirom da je trenutno aktualna mogučnost uvođenja jedinstvene ribolovne dozvole na svim rijekama RH, apsolutno podržavam  i nadam se da će ovime započeti cijeli niz promijena u interesu ribiča. Očito je da je veliki broj ribiča nezadovoljan, cijenom ribolovnih dozvola, poribljavanjem, stanjem ribljeg fonda,čuvanjem i brigom o vodama itd. Svi mi koji smo stalno na vodi jako dobro to osijetimo i vidimo.

maverick

Malo smo postali opušteni i pomirljivi po tim pitanjima ili bar govorim u svoje ime. Dok nas to kao ne zanima oni i dalje svi po svom. Nije potrebno puno truda da svi glasaju, nije potrebno puno truda da svi iskazu svoje nezadovoljstvo. Odavno nam je svima jasno da promjene moraju doci ali nerealno je očekivati da to sve rijese jedan ili dva covjeka...Tako da koliko mogu pomoci , tu sam...a sigurno nas ima tu jos jako puno koji mogu doprinjeti necemu boljem. Nece nas slomiti ni to sto trebamo tri dozvole niti ce Zajednicu to dovesti do nekog basoslovnog bogaćenja. Vec jednostavno to je stvar kulture...da i mladji i stariji kad kupe jednu ribolovnicu mogu otici na otvorenu vodu opušteno i zabaciti...Da ne tupimo sad o svim drugim stvarima koje smo vec sto puta pretresli  :ok: