Ribarove muke

Autor baka, Travanj 28, 2022, 18:08:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Mene čude zeleni u svemu tome.
Mogu se izboriti za ne vađenje pijeska,  tvari koje ima  trenutno u ogromnoj kolicini a ne mogu rješiti privredne ribare, jos ovi gledaju kako da se ubace ubace u park prirode i onda jedan dukson piše peticije i stopira ih.

Gdje je tu mozak
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Nemam Face pa u mnogim slučajevima živim u neznanju, ali svakodnevno zahvalim Bogu zbog toga, jer upravo je ovo primjer vijesti da bolje da ne znam... jer kad se sjetim onih slika punih čamaca ulovljene plemenite ribe, dođe mi baš slabo; da ne kažem skoro mi pa žao čovjeka i njegove Ribarove muke  :uf:   
Šta mi je ovo danas trebalo  :icon_scratch:

maverick

Citat: šajzika  u Travanj 29, 2022, 07:51:44 PRIJEPODNE
Mene čude zeleni u svemu tome.
Mogu se izboriti za ne vađenje pijeska,  tvari koje ima  trenutno u ogromnoj kolicini a ne mogu rješiti privredne ribare, jos ovi gledaju kako da se ubace ubace u park prirode i onda jedan dukson piše peticije i stopira ih.

Gdje je tu mozak

A vole oni ribu...pogotovo iz Dunava...nije umjetno uzgojena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dunavski vuk

A ništa sad treba četiri jupolke napravit.. :) ne vidim problem? Na dvakih 50 metara stavit jednu i milina

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Jel moze mozda dva put platit po 2000kuna pa da podeblja cifre?

Nest mi slabo ovo s 22 tone soma.
Da je bar 44 i da mogu pregradjivat kopacki rit. Onda bi to bilo nesto.

A ovih 8tona smudja necu ni spominjat , to svaki posteni pecaros izvadi za jednu sezonu.

Slabo im je to.
Audentes fortuna iuvat

miha

a ko to kontrolira ...di je ta vaga ....

madmax