Propala jedinstvena dozvola :(

Autor umpahpah, Prosinac 21, 2022, 12:39:29 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.aspx?id=511376

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

maverick

Šteta...mada o svima njima imam neko misljenje koje je njima apsolutno nebitno  :stripii:  Martinčević ali i ovi naši su od ničeg stvorili neku tesku filozofiju ...Nije lijepo ni komentirati ovakav natpis...ali povecanje cijene svega od nas sviju kako na poslu kako u privatnom zivotu tako i kroz neke hobije trazi vecu ucinkovitost kako bi se sve to uskladilo...Oni se bas ničega nisu odrekli vec su taj trosak samoodrzavanja prebacili na pecarose...I dalje nam ostaje muka s ribocuvarskom sluzbom...kvalitetnom koja zahtijeva novac....poribljavanje...projekti vezani uz riječne tokove u vidu poboljšanja ribljeg fonda itd itd ...Samo nam je bitno kako cemo platiti tim prdonjama rezije ...da im je toplo u drustvu...da imaju gdje pojesti i popiti...I da imaju za gorivo...takmičenja gdje opet jedu i piju itd itd A to sto se nama nece bas nista promjeniti osim povecanja cijene ribolovnice je sasvim normalna stvar...Prije sam bio ljut...pa razočaran...sad mi nekako svejedno..Mnogi su ljuti na ovakve stvari i mislim da dobar dio pecarosa ove godine ni nece kupiti dozvolu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Sada još da Miholjac i Valpovo prihvate da se sve zna do 1.1.2023 i ljudi neće biti nezadovoljni a ne donositi odluke u 3-4 mjesecu ..
Kartu zahtjevaju da kupimo odmah a odluke donose nakon 4-5 mjeseci

umpahpah

pa sa Valpovom je usmeno sve dogovoreno tako da će se sa valpovačkom moći pecat i Dunav do Savulje!!! a sa osječkom do Miholjca ,a ako i oni pristanu mada ne vjerujem jer je njihova 100e,onda i do Mađe

dravski pecaros

Dali bi taj dogovor bio i za zatvorene ili samo Drava  i Dunav ...

A sa valpovačkom imamo pravo do gata na Dravi  pecati ili ti do 60 km ako se ne varam od Gata je dalje Miholjac zajednica

pajdo77

Kako se na moru dogovore a ovdje uvjek netko zasere. Tamo pecaj sa jednom dozvolom od Kekeca do Njegoša i hebe ti se. Ne vidim više smisao postojanja tih ribičkih društava,pogotovo ne u ovolikom broju.

Dukson

Kakva mentalna gerijatrija, a sto drugo ocekivati od te ekipe? ...

umpahpah

Osijek je svima ponudio sve za sve ,i otvorene i zatvorene, izuzetak takmičarske vode, tako i sad Valpovu sve za sve i najvjerojatnije će tako biti Dravski!!!

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Znam da je u zajednici Valpovo bio problem stara Drava repnjak jel je i pod Baranji dio a Osijek i Baranja se nisu mogli složiti...

pajdo77

Kružila je i priča da bi dozvola vrijedila godinu dana od izdavanja iste a ne da kao sada vrijedi u kalendarskoj pa ništa ni od toga. Počnu laprdat u jedanaestom i dvanaestom mjesecu te ovo će,te ono će i na kraju već 30 godina sve po starom. Neće dugo uz ovakav javašluk proći a bit će više jajana u mjesnoj kraj peći nego članova