Danas na Slavonskoj

Autor maverick, Siječanj 31, 2024, 15:15:50 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Dobio sam poruku pa dio prenosim i ovdje...

Dobar dan Marijo
Lega danas u 17 sati  na SLAVONSKOJ TV  u 17 i 10 min  trebao biti Sever kao reakcija na onaj istup Danijela Šimonovića na tv. Pa možda da se to postavi kod tebe na forum.

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

I opet se Dubrovic nije pripremio, fin ali los voditelj/novinar, cijelu emisiju tilta ko lane u farovima golfa dvojke...
Severu je pustio da drobi ko tupi cirkular punih cetrdeset minuta, jedva da je postavio pet pitanja. Sta smo dobili? Dobili smo hvalisanje Severa na racun poreznih obveznika ove zemlje. Nakitio se s tim znackicama ko da Tita docekuje, hvali se nekim priznanjem od Kolinde od prije krvavih pet godina! :D Hajde molim te ...

Ako je to novinarstvo, ja sam maneken za donje rublje.

Koliko je bilo tesko kontaktirati PU OBZ da provjeri koliko je intervencija policije vezanih uz krivolov bilo u nekom proslom periodu, godina dvije, stagod?
Koliko je bilo tesko provjeriti koliko je tih slucajeva procesuirano?
Koliko je tesko bilo kontaktirati ovlastenike te zatraziti podatke o poribljavanju, ustroju i stanju ribocuvarske sluzbe, problematici na terenu?
Koliko je bilo tesko proguglati susjedne zemlje EU i usporediti praksu u tim zemljama s ustrojem u nasoj zemlji?
Koliko je bilo tesko zatraziti financijska izvjesca SR drustava pa vidjeti te troskove i nelogicnosti?
Koliko je bilo tesko provjeriti koliko je ulova evidentirano kroz mribic aplikaciju, koliko je kazni ispisano radi nekoristenja iste itd itd itd.

Ne znam, sve u svemu farsa,  tresla se brda, rodio se mis ko i svaki put dok dozvolimo ofarbanim poltronima i masnobradim guzonjama da nam kroje suknjicu.

No, jednu stvar je dobro Sever rekao - pa hajte uvatite se vi, mi volontiramo, volontirajte i vi! I tu je problem - nece nitko pametan i/ili drugacijih pogleda na stvar u kolo s tom bagrom jer bi iznimno brzo bio sikaniran, izoliran i izopcen iz te "volonterske" price.

Tuzno.

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

nekinho

42. minute gubljenja vremena i slušanja birokratskih priča, mahanja hrpom papira pod zajedničkim nazivom zakona, novinar pustio da psi laju karavane prolaze; sve se svodi na plaćanje godišnje dozvole, koliko će se skupiti da bi se moglo potrošiti, nigdje slova o tome gdje se i na što troši, dokaza o djelovanju na terenu nema, podataka o zahvatima na uređenju tih naših voda, projekciji što se ubuduće želi raditi na tim vodama, koliko bi ti zahvati koštali, kako se planiraju poboljšati te vode..., da ne spominjemo podatke o aktivnostima ribočuvara, koliko intervencija, zapljena, kazni i ostaloga u zadnjih godinu, dvije itd. Koliko je ribe zabilježeno po toj famoznoj aplikaciji i koliko je i kojih vrsta uhvaćeno, što s tom brojkom, kakva nam je projekcija za riblji fond ubuduće...Da ne spominjem stečaj Osječke zajednice unazad nekog vremena. To njemu kao predsjedniku nije bitno, njemu je zajednica na ponos i diku...
To je posao jednog predsjednika iznositi podatke, brojke, analizirati i planirati, bilo čega pa makar i predsjednika zajednice stanara jedne zgrade u naselju skupnog stanovanja, a ne predsjednika jednog Saveza, kako se dotični gospodin naziva i ponosi...
On je po meni više jedan Blagajnik a ne predsjednik. Fuj  :red-card:

dravski pecaros

Bravo kolega,sve se svodi koliko šta košta i kako su oni super jel to sve uspiju napraviti...

maverick

Činjenica je da nam se to svima gadi, ali realno je da je taj Sever jedini od svih uključenih u ovu budaaštinu bio pripremljen...kako tako ali jeste. Ima neku priču koju trkelja i ponavlja kao papagaj. Novinar...ovaj gost od neki dan...da ne spominjem momke koji su se javili u eter...To nije način na koji se raspravlja , pogotovo argumentirano...to nije način kako se rade bilo kakve promjene. u pravu je kad kaze i da se nece nitko uhvatiti posla
Imaju vec desetljecima priču o koncesiji i da nedaj Bože dodje u privatne ruke...pa i vani gdje je voda i taj nesretni riblji fond u privatnim rukama nije veca cijena...niti je gora ribocuvarska sluzba...ali ajd...Suma svega je da  je loše i da ce kroz ovu priču biti gore...Mislim da je izborna godina pa smo dobili reciprocitet...pa se Hajdukovic pobunio i zeli neke promjene, ali slijedece godine budemo dobili jednu veliku figu kako smo i naucili do sad...
Mislim kakva smo mi stoka...da bolje nismo ni zasluzili...svaki klošar koji izadje na vodu uzme si za pravo da radi sta hoce...jbt letimo na mjesec...kloniramo se...imamo robote...umjetnu inteligenciju a jos uvijek krademo ribu sa deset metara mreze jer smo takav mentalitet...čast onima koji su uspjeli dici glavu iz tog blata i mulja