STRINGERI II

Autor Garofeeder, Kolovoz 22, 2024, 04:58:19 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Garofeeder

Smuki je krasan, nego reci mi ima li gdje za kupiti ovakvih kopci za ribu kakve su ti pod nogama?

Imao, traljavo zakacio pa mi odnjeo Dunav skupa sa smudjoslavom, a sad imam i nalazim samo one s federom kao osiguracem, slabe i nespretne...

baka

Pa napravi ih sam, nije neki problem. Nadam se de se ovdje vidi.

E da ne zaboravim, ako ti i otpadne kopča sa smuđem  što se i meni dogodilo, nije strašno. Naš jedan kolega pecaroš ga je upecao sa mojom kopčom u ustima i uredno mi je vratio, samo kopču ne i smuđa 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Garofeeder

Vidi se i OK su, ali one Maverickove mi se puno vise svidjaju. Nemam pojma gdje bih nasao takvu zicu za opruge?

A najradije bih kupio... Ali ne bilo kakve...

miha

Fil Fishing niz zakački za ribu | 5 zakački
Šifra 26-80-2085
�����Komentari(0)
6,40 €
 /  48,22 kn * 1€ = 7.53450 kn
Set zakački za čuvanje grabljive ribe
5 jakih kopči od nehrđajućeg čelika
plastificirana sajla  .... ima u Venatio.

pajdo77

Meni i dvije te zakačke previše,ako nekada i upecam to bude jedna a i ta jedna nije za ponjeti :stripii:

Garofeeder

https://venatio.hr/cuvarice/7558-fil-fishing-niz-zakacki-za-ribu-5-zakacki.html

Te i imam, samo sam sajlu zamijenio konopom. Ne svidja mi se, slabo i neprakticno.  One Maverickove vrebam....

Citat: miha  u Kolovoz 23, 2024, 13:14:27 POSLIJEPODNEFil Fishing niz zakački za ribu | 5 zakački
Šifra 26-80-2085
�����Komentari(0)
6,40 €
 /  48,22 kn * 1€ = 7.53450 kn
Set zakački za čuvanje grabljive ribe
5 jakih kopči od nehrđajućeg čelika
plastificirana sajla  .... ima u Venatio.

maverick

Ove je mislim pravio RJ i baš su brutalne
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Vidio ih na auto piji,manjih većih.

DJ17

Bravo za ulove... Stringeri kao sa slike imaju u Deonu u Apatinu... oko 150 din/kom.