selva

Autor Darko, Studeni 27, 2012, 22:08:25 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Zvona neka te dobro služi  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

alex7777

nemas ti tu sta spustat mozes  samo usrat motku sa spustanjem ( ako si mislio na motor) kavitaciona ploca ti sasvim primjereno stoji  :ok:

yopatami1

Rekao je da je motor viši za oko 5 cm.

zvona

Ma kad kad skrecem elisa mi hvata zrak pa ode u jako visoke obrtaje..pa kad se izravna svakako elisa proklizuje..pa moram skoro stat da se smiri voda iza elisa pa po gasu..reko sam 5cm odoka..možda 3cm nemam pojma..moram premjerit pa cu bit siguran..Kugla hvala

Kugla

Zvona pogledaj za onu petu što smo pričali
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mariok

Negdje sam našao podatak koliko mora biti visina zadnje daske. Nisam siguran, ali mislim da je do
48cm.

maverick

38 mozda a motor svakako treba spustiti da ne lovi zrak jer ce se pokidati impeler u najboljem slucaju pa onda ostalo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Dosla mi neki dan jedna pod ruku...ostavljena zapustena...impeler...ali i ne pali...Gorivo u rezervoaru i motoru boje pelinkovca( op.a. Nesto mi u zadnje vrijeme sve vuče na pelin  :stripii: ) Crijeva strunila...Upalila je ...treba jos malo finese i radiće koju sezonu. Nevjerojatno sta ti stari i jednostavni motori sve mogu preživjeti

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ovi Italijani su Bogovi... Za ove lažne Yamahe 40/60 sto smo pokupovali kažu da imaju 58-59 ks...

A ta Selva, danas skidam kapu, to isti motor, navodno ima 60 i kusur KS( nisam zapamtio)...

Čak i ta bela kapa lepo izgleda...

Jedno je Selva 40/60, jedno Yamaha 40/60... Ja nisam video razliku... Selva jeftinija, ne puno...Hoćemo mi preci na to!?

maverick

Kod nas je počesto i skuplja selva nego yamaha...a razlika je samo u boji kape..., nece Nele da se reklamira ali neka mu bude  :stripii:

SMT

Moj drugar kupio... Tvrde da 40-60 ima 68 KS... Izasla ga ispod cene Yamahe za par stoja...

O Yamahi nije ni razmisljao... ne zbog cene, nego podrske i dodatnih 10ks u od odnosu na isti model Yamahe...

Cini mi se da sam video i model 30-100 KS... koja je to tek priča...

Mislim da ce ovoga sve vise biti na vodi kod nas tj tih belih kapa...

Ervin

Video sam ih dosta na moru prošle godine. Ima ih na sve strane, reklo bi se da je to znak da valjaju.
Kolega na Tisi uzeo prošle godine Amberjack Selva, odnosno verziju od 25 HP. Ne žali se...