Novosti iz raznih medija

Autor pajdo77, Veljača 17, 2016, 16:23:46 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

baka, ossa i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Mi smo se vec upisali i čekamo red u Apatinskoj luci...ja bih trebao biti izmedju Mossija i Jove...njima su i dozvole jeftinije ali smuđ je na dobroj cijeni....tako da tko hoće...načina ima  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ops... :hi:

Komso je "nafrizirao" Yamahu, moja radi kao pokvarena... Jedino je Nidzin motor gori od moga,pišti, on je prvi do mene... Tu je i Darijo i Tico blizu...
Ti si pedantan, gde ces medju nas takve... ali uklopicemo te :stripii:

A jes nas tu naslagalo, niko ispod 50Ks, sve eminentni rajderi...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jancika

Jbg...da je pucao iz kalašnjikova dobio bi saborski mandat i mirovinu...tužno ali istinito

dravski pecaros

miha

Snimio 98 Kusturica odličan film... Uvodne scene iz tog filma govore o tome..  :pirate:

Slaven

Nisu novosti, ali da se prisjetimo debilizma

ossa

SMT

:hello2:  :hello2:  :toothy9:
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Mozda je riječ zasluženo jedina koja ga opisuje....čestitam  :clap2:

dravski pecaros

Svaka čast druže SMT  :notworthy:  :notworthy:

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

nekinho

Čestitam, a kome nego njemu, ne znam ga osobno ali takav dojam ostavlja i na forumu. Bravo  :clap2:
 :hi:

SMT

Fala Vam ljudi sto tako mislite... :clap2:  :hi: ...

P.s. Nekinho,

Srecan rodjendan...

Fala ljudima koji su mi čestitali telefonski, zaista ih je puno bilo... sa obe strane reke... Fala i ovim putem ljudima koji su mene prepoznali, kao nekoga ko to treba da dobije :hi: ... Predlog ljudi sa vode, kolega, saboraca...nisam imao pravo to odbiti, nisam ni želeo... za mene je to sve bilo prilicno emotivno, najmanje zbog nagrade :hi:

Da sam u firmi dobio  priznanje kao najbolji radnik, ne znam koliko bi se tome obradovao! Jako malo...

Idemo dalje... :hi: