Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DJ17

Di ima za kupit takav stoper sidra, jesi to vec koristio, kaki se ponasa?

SMT

"Eo" me...

Video na drugim camcima, pojma nisam imao cemu to sluzi..."majkemimisliosamdajetosvetlo😂"... ja pored camaca prolazim bez bilo kakvog interesovanja za tu aftermarket opremu... Meni to bacanje para...

Naletim u Grosinoxu na to, kaze covek 3500 din(30€), ja razumeo  1500 din, aj daj rek'o... posle me bilo sramota vratiti, da ne ciganim... kaze mi frajer da to sranje njemu drzi neku brodicu ozbiljnu, samo da kanap ne sme biti tanak...

Probao sad za vikend, bas drzi... beton! Nije losa stvar zaista... sad to montiranje je meni nize od koturaljke... idealno bi bilo da je vislje zbog "ubadanja" ali onda zapinjes za to! Ja sam se odlucio da ne zapinjem, uspevam iz prve da u ubodem na metar udaljenosti. Ne penjem se na pramac!

Korisna stvarcica

Dukson

Sjajna stvarcica, imam manji takav plasticni i konkretniji u inox verziji i sa usicom za konop pa visina ne igra ulogu (iako mi se nije pokazala ta usica nesto sretnom u mom scenariju), radi posao za nase camce bez pogovora. Ali kao sto si rekao, konop mora biti odredjene debljine.

Aliexpress 14 i kusur evrica

Ovaj klasicni ko tvoj Aliexpress 6 evrica

Garofeeder

Jako prakticno, nema dizanja guzice, vezanja konopa, sidris se i odsidravas ko gospodin. Imam neki plasticni Osculati, radi i s tankim konopom.

SMT

Sve me je to odavno proslo, bilo kakvo sminkanje camca... Ovaj put sam sponzorisan za foliju, pa mala promena... Teške boje...

Za 5 dana ce to biti šareno... tj izgrebano...

Evo par fotki dok je novo...

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Trebace vremena da se naviknemo na novi outfit  :uf:  od maskironpg i honde...ovo kao da nisi ti...ali lijepo izgleda  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Stari se, brate :hi: !

Ako ja vec nisam umeren u skladu s godinama :stripii: , neka bar boje budu... Dok ne dosadi :hi: !