Lepica i lov soma na lepicu

Autor šime, Siječanj 28, 2013, 22:08:17 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

nele01

Zna li neko jel ovo vodeni cvet ili koja je musica

TonyC

marina1983

A Dunav odavno ovako cvetao nije .
Pokupljeno rukom.

Slave

Da li je moguće danas negde pronaći lepicu (vodeni cvet) da se kupi? Pretraživao sam oglase, ali nisam našao ništa. Ako neko zna gde bi mogla da se nabavi, bio bih zahvalan.

DJ17

Nemam vise kontakt, ali pokusaj ako imas nekog u Pancevu.

maverick

Trazi broj mobitela Nikice, konobar iz Osijeka...on stalno radi s lepicom ili bar je prije radio...mislim da je Denis nedavno uzimao od njega
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Au Slave pa tek sad vidim da si to ti...Pančevo ...tamo trazi oglase
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

Ostalo mi nesto smrznute, dobro zapakirane, valjda tri godine stoji u zamrzivacu, nekako nisam somario. Jel to jos cemu?

ps

Citat: maverick  u Lipanj 20, 2025, 09:20:16 PRIJEPODNETrazi broj mobitela Nikice, konobar iz Osijeka...on stalno radi s lepicom ili bar je prije radio...mislim da je Denis nedavno uzimao od njega
Uzeo prije par dana

maverick

Citat: Garofeeder  u Lipanj 20, 2025, 16:00:46 POSLIJEPODNEOstalo mi nesto smrznute, dobro zapakirane, valjda tri godine stoji u zamrzivacu, nekako nisam somario. Jel to jos cemu?
Lovio sam s onom koja je bila dvije sezone u frizideru.....lovio bi vjerojatno i iduce godine da žena nije pomislila da su to neki mljeveni orasi od tko zna kad i bacila tri kile u smece...Te godine brak je bio na velikom ispitu...mislio sam da sam to prebolio ali evo podsjeti me sad...i boli i dalje  :stripii:  :stripii:

ps

Ima tu još bisera, ja sam umjesto kuhane hrane po mom specijalnom receptu😂 za šarana išao na pecanje s vrećicom mljevenog mesa.

maverick

Slave

Hvala za savete, potrazicu po oglasima u Pančevu.

Citat: maverick  u Lipanj 21, 2025, 12:33:26 POSLIJEPODNE
Citat: Garofeeder  u Lipanj 20, 2025, 16:00:46 POSLIJEPODNEOstalo mi nesto smrznute, dobro zapakirane, valjda tri godine stoji u zamrzivacu, nekako nisam somario. Jel to jos cemu?
Lovio sam s onom koja je bila dvije sezone u frizideru.....lovio bi vjerojatno i iduce godine da žena nije pomislila da su to neki mljeveni orasi od tko zna kad i bacila tri kile u smece...Te godine brak je bio na velikom ispitu...mislio sam da sam to prebolio ali evo podsjeti me sad...i boli i dalje  :stripii:  :stripii:
:stripii:  :stripii:  :stripii:

Citat: ps  u Lipanj 21, 2025, 13:20:35 POSLIJEPODNEIma tu još bisera, ja sam umjesto kuhane hrane po mom specijalnom receptu😂 za šarana išao na pecanje s vrećicom mljevenog mesa.
:stripii:  :stripii:  :stripii: