Postavljanje slika

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 15:28:06 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Forum ima opciju TINYPIC sto olaksava rad. Klikom na njega kroz PRETRAŽIVAČ odaberemo fotku iz albuma na kompu...Slijedeci korak je u polju RESIZE promjeniti opciju sa DEFAULT na MESAGE BOARD 640X 480 i dobicete sliku koja je odgovarajuce velicine za poruku. Kliknete na add i ona ide u post direktno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

river

može i na Imageshack
http://imageshack.us/

odaberete "resize image" na 640*480(for message boards)
na "Browse" odaberete sliku iz kompa tada "Upload now"
i poslje učitavanja dobijete prozor u kojem odaberete "forum code" te isti zaplavite i desnim klikom kopi-paste u forumsku poruku...
eto

Uploaded with ImageShack.us

maverick

moze, ali tinypic je vec tu instaliran na poruci pa je jednostavnije  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

ako sam ja postavio sa malo pomoći maverika onda je stvarno jednostavno,moram brzo na vodu nešto ulovit da nezaboravim postavljat hvala obojici

TonyC

I ja levat neki dan u žurbi okačio sliku , full doza , pa sam se čudio sam sebi , al evo gledam neko me korigirao   :icon_thumright:

maverick

ne bi ti skodilo da virnes u dnevnik moderiranja pa da vidis tko je sve bio vrijedan  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Rajo

Zašto ne mogu postavit više slika u jedan post ???
Izbacuje mi neki error  :BangHead:

TonyC

pa evo čak i ova slika kormorana se uploada bez problema ! ! ! !

TonyC

Procedura ti je sljedeča : klikneš na tinypic - dodaš sliku , copy past , red ispod ponovo klikneš na tinypic i pičiš redom ! ! ! !

Rap

Citat: maverick  u Studeni 19, 2012, 15:28:06 POSLIJEPODNE
Forum ima opciju TINYPIC sto olaksava rad. Klikom na njega kroz PRETRAŽIVAČ odaberemo fotku iz albuma na kompu...Slijedeci korak je u polju RESIZE promjeniti opciju sa DEFAULT na MESAGE BOARD 640X 480 i dobicete sliku koja je odgovarajuce velicine za poruku. Kliknete na add i ona ide u post direktno

Malo sam imao vremena pa slikovito podijelio po koracima :

Korak 1

Korak 2

Korak 3

Korak 4

i na kraju kada želite više slika u post onda kliknete na :

maverick

rap zasluzi si gajbu pive do sad  :thumbsup:

Rap

TonyC

Rap majstore , baš si se potrudio , svaka ti čast !  :icon_thumright:

Rap

Kugla

A kako neku glazbicu sa you tuba okačiti ovdje?
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti