Za Kuglin camac

Autor Ivan Borojević, Svibanj 28, 2013, 17:05:55 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kod mene u prijepodnevnim satima..kod mene u radnji ili u obliznjoj bitriji..i ti i retfala i macak...da vas vidim na prebrojavanju..ja snosim troskove kave  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Samo ti nemoj zaboraviti novčanik i sve ce biti ok  :toothy12: ali za svaki slučaj povedi i retfalu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Gledam, čitam i ne vjerujem, osim što mora biti moj uvjet da Vam svima sve vratim, kako mi je rođendan 15.08. na veliku gospu proslava rođendana svi ste pozvani da vas lijepo počastim, i vjerujem da ću do tad ponov zaposliti se i sve Vam uredno vratiti. Feštu ću organizirati prvu subotu poslije blagdana, 17.08. A kavu ću ja platiti susjed.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

retfala

stižem  na kavu. biti ću solventan :toothy12:

maverick

Kugla, uobilji se malo...opusti se prati temu i uzivaj  :hello2:

Ivan Borojević

maverick

a sta znam...valjda znas nesto o trgovini  :icon_biggrin:

Ivan Borojević

Ja sutra prije podne radim, mogu tek popodne platit kaparu, dodjite sutra popodne da pogledate camac.

Juzba

ko je u mogućnosti dati za mene 100 kunića a ja mu vrnem kad bude prva prilika :icon_salut:
........po kvakiju kad se krene na dunav pecati
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ja nemogu jer sam u guzvi, toliko godina si u tome da ne sumnjamo u tvoju procjenu  :thumbsup:

Kugla

Hm kako da se opustim, zatekli ste me, kako sam i rekao u jednom postu na ovom forumu sam jer vidim da ste svi ok ljudi, i oni koje sam upoznao ovdje i oni koje sam upoznao u životu, ali ni u peti mi nije bilo da možete potegnuti ovako nešto i nije mi lako, ništa tražio nisam i neugodno mi do boli. Ali kako vidim da ne odustajete ja ostajem pri svome da sve vratim svima koju učestvuju, to je vaša pozajmica i obavezujem se  vratiti ju.
Kad sam ženi rekao na kakav ste naum došli, ostala u šoku. Ujutro ide u prvu i ustajem zajedno sa njom  u pola 6 ali neznam da će sad lako zaspati.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

alexdja

Jel ima noko voljan da da mavericku za mene 15€? :icon_salut:

Čim se organizujem šaljem ili nekome ko može dostaviti ili direktno u HR... :thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

jura

100 kunića od mene ali srce me boli što nemogu od Mavericka kavu popiti  :crybaby2:

Juzba

a ja od njega nedavno popio ladno osiječko :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

mlb

I ja bi ubo stoju nek se nađe samo kako i kada ?? Na neki račun ili slično.. :icon_thumright: