Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Još jedan blok i evo je kod mene na srednjoj bankini

maverick

Vidis da sad te "ruke" sto drze ponton uopce ne smetaju  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Slika Ušća Drave u Dunav danas

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Gledam ja te Mađare i taj grafikon i ta Drava neće skoro dolje,pola metra vamo tamo i tako zauvjek.

im84

Belišće ide skoro 1m gore. Svaki dan 2 3 ide gore dolje. Non stop ebu
#foxrage
#fox_rage_fishing

pajdo77

Po Mađarima bi trebala pasti na nekih +50 napokon što je taman. Vi mlađi i manje smrznuti bi mogli istrčati na teren ako vrijeme posluži. Dva sata bi se moglo izdržati,uz pljosku možda i sat duže.

maverick

Vjerujuci Mađarima danas sam spustio čamac, ne spadam u kategoriju mlađi ali računam da ce biti ok uz pljosku  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Od kuda Mađarima sad da će doći metar u dva dana? Gdje je bio potop?

maverick

Pada kiša u okuzenju...ima u planu nesto i kod nas

No

Citat: pajdo77  u Ožujak 13, 2024, 02:32:00 PRIJEPODNEOd kuda Mađarima sad da će doći metar u dva dana? Gdje je bio potop?

Oblak koji je zaprašio nama na savi 5 m za dva dana otišao je na sjeveroistok pa će prema tome i vama zaprašiti na dravi koji metar
 :stripii:

pajdo77

Sad kada se bliži kraj lovostaja eto nama opet vode do prozora. Ako bude i upola kao lane hebat ga a ako se i povuče eto bara za nova legla komaraca. Kako god okrenem nahebali smo.

maverick

Sigurno ce biti zanimljiv 1-6...valjda je to normalno za otvaranje sezone. Nekako mi se čini da Dunav nece tako jako gore pa ce ovo proci i napuniti taman za neki dobar mrijest komaraca  :stripii:

Mornar Popaj

To je meni isto palo na pamet.
Nek se mrijeste i komarci i ribe
Kad ima jednih, bude u drugih.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Mislim da ću nagodinu biti prisiljen vaditi Baranjsku dozvolu. Lane je bila tolika da ne pamtim toliki vodostaj tjekom cjele godine,evo i polovica ove će skoro a ona u nebesima,ne vodi to ničemu. Pokušat nagrecat za nekakav jeftin bolonjez ili meč štap,fider na leđa i polako put Baranje.Nisam 'barski pecaroš' al nema mi druge.Bolje babuškarit jednom tjedno nego ovdje provest godinu na klupi čekajući da Drava opadne.