Kampiranje na čamcu

Autor maverick, Srpanj 11, 2021, 20:28:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukson

Komplet cemo biti na te vrazje baterije :)
Ma ova vrecka mi se cini za nase podneblje i situaciju pun pogodak ako je potrosnja i duplo veca nego sto pise. Je malo saranska, ali dobro, u tom smjeru mi i stomak ide :D

Mornar Popaj

Bećari moji,
Uzeo sam u kapitalcu.
Ima dvije veličine, pa sam uzeo manju jer sam i sam takav
Vreća vrijedi svaki euro
Vidim da je ima i kod Pere za 150e i još nekim dućanima.
A osjećaj kad ju pred zoru upališ pa
lijepo zagrije.....
Vreća se može i lijepo namontirat i zakopčat za ribičke ležaljke i krevete, da se ne izvrće.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Dbozuric

Gledam sad u Irskoj na nekoj stranici 170  e ineka jeftinija 70 na sniženju

Mornar Popaj

Evo link

https://www.ribolovnipribor-pero.com/avid-carp-thermatech-heated-sleeping-bag-standard

Moja manja je 100 x 200 cm
A ima veća 110 x 220 cm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Sve u jednom...izrada biminija...izbacivanje vode u camacu...grijanje camca...madraci za kabinu i naravo u stilu prezivljavanja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

maverick

maverick

maverick

maverick

Mornar Popaj

Citat: Dukson  u Travanj 12, 2023, 12:13:58 POSLIJEPODNEHebemti, pa i meni ovo izgleda zanimljivo! Potrosnja mi se cini stvarno mala, s obzirom da imamo struje u camcu na bacanje - ovo je nistavna potrosnja.

Popaj koju si ti velicinu uzeo?  Na matchfishingu vidim samo XL, a ja malen momak :D
Prijatelju, kad sam uzimao bila je jedna jedina. Toliko je topla vreća da na ovim jutarnjim trmperaturama od 4-5 c ni ne palim grijanje.
Uzmi tu XL komocije nikad na odmet.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

maverick