Veliki Bački kanal

Autor mossi, Rujan 16, 2013, 22:48:50 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Bački Monoštor, vikend naselje Opaljenik.

Fotke od nedelje, 15.09.2013.

Bude tu i po koja riba..

A ako nema ribe, bude friške rakije:  :icon_thumright: :love7:

:occasion14:

Greys

Stepa

Veseli stroj  :icon_thumright: :icon_cheers:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Prekrasno, krajem osamdesetih znao sam često doći i pecati :be happy: :be happy: :be happy:

kockar

Malko cu se potruditi ovih dana, imam barem 1000 fotki sa ove vode. ;)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

kockar

Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

TopMix

To bi mogla biti jedna od boljih voda za pecanje da nema zagadjivaca i ribokradica! Ne mislim samo na VBK nego na komplet DTD

twister011

Jedna od voda na kojima sam prve ribolovacke korake pravio :crybaby2: Crvenperke i linjaci su mi se posebno urezali u secanje :help:

raso

Ne znam koliko se vi mlađi sjećate toga, ali prije puno godina , dok se još nije babuška navukla u naše krajeve VBK bio je pun šaranskog karasa, jedne predivne ribe koja je nažalost pred izumiranjem.

Ivan Borojević

i ja sam bio ljetos na kanalu sto prolazi kraj Kupusine i neznam jel to taj kanal, meni je tamo super,samo ima dosta trave uz obalu, e sad dal ima ribe neznam.

Kugla

Jako lijepo, nema šta, Mossi kad me vodiš tamo na pecanje?  :hello2:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

milan-so

Ovo nije VBK, nije čak ni kanal ...
Ovo je okolina Kupusine, stari tok Dunava, rit ... Na slici je čarda "Pčela" na kojoj se može iznajmiti čamac, popiti  piće, skuvati paprikaš itd ...
Tereni su nekada bili jako slavni po celoj SFRJ, ribe ima i sada ali dosta manje, ipak naidje svakih par godina period kad se vrlo lepo peca ...
U svakom slučaju, ako ste u prolazu tokom toplijeg dela godine obavezno svratite makar na piće jer je priroda prelepa ...  :thumbsup:

Greys

U prolazu sam bio tamo sa Mossijem, koji nam je sve objasnio. Teren je prekrasan.

Retfalački mačak

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti