Savjet za mjesto...za pecanje

Autor DIDAPATAK, Ožujak 11, 2016, 20:28:17 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

pajdo probaj šarana pecati sa završetka promenade tamo ispod parkinga od carine..nije ti daleko a hvata se šaran tamo...

pajdo77

Znam Dravski gdje misliš ali tamo su ovi jebivjetri što prave taj kolektor i promenadu,ronda se kojekakvim strojevima,dolaze neki šlepovi sa kamenjem,valjda utvrđuju bent ili bacaju kao tampon pa će preko toga asfalt,uglavnom tamo ti je gradilište,nema mira i ništa dok se to ne napravi a kako su brzi još će dosta vode proteći Dravom dok se ne steknu uvjeti za normalno pecanje.

ibro dirka

Ako su radovi česti, riba se brzo navikne na buku...

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Ožujak 12, 2016, 11:24:22 PRIJEPODNE
Znam Dravski gdje misliš ali tamo su ovi jebivjetri što prave taj kolektor i promenadu,ronda se kojekakvim strojevima,dolaze neki šlepovi sa kamenjem,valjda utvrđuju bent ili bacaju kao tampon pa će preko toga asfalt,uglavnom tamo ti je gradilište,nema mira i ništa dok se to ne napravi a kako su brzi još će dosta vode proteći Dravom dok se ne steknu uvjeti za normalno pecanje.
nisam zano da tamo rade..a valde ce završiti do 7-8 mjeseca kad je i kad počinje top sezona za šarana

pajdo77

Ma znam Ibro al odem na pecanje zbog mira i tišine a onaj mi sa onim pneumatskim strojem zabija šine od deset metara u zemlju udaljen dva metra od mene. Bolji su tereni tj. tiši tamo kod tebe,Nemetin pa nizvodno. Nije utvrđena obala kao ovdje. Dravski sve su raskopali,od tamo,ispod bolnice pa skroz do riječne flotile

ibro dirka

Dobro, da su bolji, vjerovatno jesu ali pecao sam ja i uzvodno od Nemetina dobro. Ja najviše volim bacati voblera u svitanje tako da rijetko bude buke gdje i kad pecam ali sam znao u gradu po noći loviti dok trešti glazba sa svih strana i mladež pije, viče, razbija...

pajdo77

Ti blinkerišeš a ja planiram malo na šarana,granje,zemlja i takvo dno a toga u gradu nema dok je već od Nemetina pa dolje prema ulazu u Renovo situacija puno bolja što se mjesta tiče. Dunav mi je opet daleko jer bi morao ići i prihranjivati bar par dana prije samog početka pecanja. Ovako se spustim tih desetak kilometara,nahranim a uz put malo pecam tek toliko da nisam išao bez veze. Ima šarana u prokopu što mi je još i bliže,nekih 4-5 km ali tjeraju ovi zločesti iz kapetanije,plovni put.

vedro

:jede:
Citat: ibro dirka  u Ožujak 12, 2016, 11:49:22 PRIJEPODNE
Dobro, da su bolji, vjerovatno jesu ali pecao sam ja i uzvodno od Nemetina dobro. Ja najviše volim bacati voblera u svitanje tako da rijetko bude buke gdje i kad pecam ali sam znao u gradu po noći loviti dok trešti glazba sa svih strana i mladež pije, viče, razbija...
Bogme i ja hvatao kod Iktusa i smuda pa cak i soma. Bruji, tutnji, svjetla kao u Betlehemu ali riba grize. :takoje:

ibro dirka

Ispod mosta sam prije tri godine pecao na voblera dok je treštila glazba sa pannonian challenga...našao sam mjesto i liniju gdje provući i svaki prolaz udarac a mislio sam kad sam došao da zbog buke nula bodova i nedaleko mene neka grupa pijana bacala boce i razbijala o bent...samo bili su mali pa sam se povukao s mjesta...tu večer sam otkrio jedan jako produktivan kontra tok ali za određeni vodostaj.

maverick

Godinama vodim djecu na Sokol...navecer od 20 do 21...pa sam često pecao od zimske luke pa do ispod iktusa...na vobler...i tamo se da fino loviti tokom ljeta a posebno jeseni...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"