Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

somborski lala

ja sam isto bio prijatno iznenadjen na cenu u odnosu na prethodne godine. jeste da moj motor ne podleže polisi,20ph ali sam manje platio nekih 40%

SMT

maverick

I dalje vas gule...kod nas je oko 25 eura polica tokom godine i to je to
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

Citat: maverick  u Lipanj 11, 2024, 08:16:09 PRIJEPODNEI dalje vas gule...kod nas je oko 25 eura polica tokom godine i to je to

+27 poreza ako je preko 30 atova...

maverick

Ja nemam pojma da plaćam neki porez...to uračunato u cijenu nečega ?
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Kod nas je polisa 45eura za tri godine plus registracija koja zavisi od više faktora...

fire193

maverick

Ja to nista ne plaćam...bar nisam do sad  :eek:

Kugla

Osnovno + kasko sam platio prije mjesec dana 123 eura, od toga mislim da je kasko 100, a 23 osnovno
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Garofeeder

Citat: maverick  u Lipanj 11, 2024, 13:11:25 POSLIJEPODNEJa to nista ne plaćam...bar nisam do sad  :eek:

Meni lani stiglo, ne sumnjam da ce i ove godine.

Kasko mi je 200...

SMT

Tipovi,

180€ 60 ks + kada na 3 godine... Pecat je tu...

Camac ce kod mene verovatno biti do punoh 10!
Ovaj motor mogu menjati samo za 20KS kad dodje vreme... A to nece skoro...
Ova kombinacija leti opsano... Ja ne znam za sta bih to menjao, a da dobijem nesto... S obzirom na moje nauticke afinitete, koji su ravni nuli...
Tako da, ostaje tema :hi: !

feco

Pozdrav ljudi  :hi:

Jako mi se svida ovaj camac i mislim da je to moj slijedeci i vjerovatno zadnji.
Zanima me sta taj camac pruza sa 20 ks na krmi, pa ako netko ima iskustva s tim bio bih zahvalan za odgovor.
Ne treba mi neka velika brzina, u mojim godinama sve se radi polako, pa se tako i camac vozi
     :bye:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Pruža ti sve sto ti je potrebno za ribolov... Čamac...

Čvrstinu, stabilnost sto je užasno vazno, ne diše plastika i kompaktno napravljen, prosečnog izgleda kakav i treba biti camac za ribolov! Tako da sto se tiče stajlinga, ne idu polo majice uz njega iako je u beloj boji! Osecaj sigurnosti na Dunavu, pri talasima bocnim, pramčanim ili kakvim god...Dovoljno mesta za pribor (napravi i dodatne komore)... u samom čamcu bez konzole mozes igrati fudbal( a ne spada u velike čamce)... to je plovan čamac( ultimate), tako je napravljen... brzinu neces imati, ali nece ni gurati vodu kao sto je bio problem sa starim BF i 20 ks! Normalno ces ploviti i stici svagde! Namestaces ga na kamen i lupati po njemu kao da imas alu čamac i nece mu nista biti... sundjer od 1€ ti je dovoljan za visegodisnje odrzavanje plastike!
Jedno rečju, upotrebljiv :hi:

Vise dobijas od onoga sto platis, kad uzmes u obzir da ces to koristiti godinama...

Kupi camac za dugu nogu ako se predomislis oko jacine motora!

Nakon visegodisnjeg koriscenja istoga, mogu konstatovati da je to bas pogodjen proizvod!

Ja bih ga odavno zamenio, da nije tako!

Odlican izbor i za prvi i za poslednji čamac...

feco

Hvala Jovane
Ovo je bilo sasvim dovoljno da me jos vise zagrije za njega.
Ipak me zanima konkretno koju brzinu postize sa 20 ks. To bi zaokruzilo moj osjecaj, da...to je to.....ili mozda ipak ne. Sigurno ga je netko vozio sa 20 ks pa zna taj podatak.  :bye:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Evo malo o bivsem motoru... Honda BF 50...
Sadasnji vlasnik bio na servisu, izmedju ostalog i dijagnostiku radio...

Kaze na tih par stotina sati( ispod 1000) , motor ima 7000+ paljenja!

Ispada da sam samo palio i gasio :stripii: !