VARALICA II .. novi početak

Autor mossi, Lipanj 04, 2020, 19:36:31 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Hvala svima na savetima i podršci.
Nije to bilo baš tako strašno, dva tri dana sam bio baš kao da imam 90 godina, od fotelje do trpezarije mala večnost. Ali još juče mi je bilo bolje, danas još bolje. Bio do čamca eej!

Za sredu imam ugovorenu magnetnu, a do tada 2x dnevno masaža i hepalpan, diklofen gel. Malo ćemo povećati fitnes bazen, možda negde iskopam sto za ping pong.

Pecanja nema barem 10 dana.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

mossi

Danas zvanično započela rekonstrukcija hard topa krovića tj kompletno sređivanje Varalice II.

Skinuo: stari panel koji se trajno skida, dolazi novi veći, bolji sa novim regulatorom i sve dolazi uz kompletno novo ožičenje tj strujnu instalaciju. Počeo da gulim neke stare reflektujuće nalepnice, sve u pripremi za peskarenje, zamenu nitni centralnog spoja kao i sistema povezivanja makaza sa krovom.

Biće ovo zanimljivih par nedelja..

maverick

Gledao sam nedavno ima kupiti dosta plasticnih hard topova za usa trziste ali su bas paprene cijene...Koji kontroler stavljas..Neki dan sam montirao fujijev...za Lefepo4 bateriju...maloprodajna cijena 139 eura...uzas...a nista posebno jedino sto komunicira s bms-om u bateriji ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Victron smart mppt 75/15 i njihov 180W panel.
Trebao bi biti nešto novije generacije tako da pristojno puni i kad su dani kratki i oblačno. Ujedno sam uzeo i ove konektore za akumulatore 2kom.

Uzeo sam svašta nešto.. 

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"