izložba fotografija

Autor Kugla, Siječanj 30, 2013, 16:17:36 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Pozdrav svima!
Evo gledajući po ovom našem forumu sve te lijepe fotografije, kako prirode, tako i ulova i sl. imam prijedlog da kroz tekuću godinu organiziramo onako jednu ozbiljnu izložbu svih radova onih koju budu zainteresirani, to poprate mediji, može se i neka lovica  od toga prikupiti (za druženje, server i sl.)
To je prijedlog, na taj način promoviramo  ovaj naš hobi i tako dalje i ......., pa izjasnite se što mislite o tome. :occasion14:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

gegs

moze. ako ne bude ribe za slikati ove godine, mozemo i izlozbu kotlica, kobasica i raslji organizirati!
sorry, salim se.
ideja je zbilja odlicna. s tim da slike zadovolje neki tehnicki minimum u rezoluciji, kompoziciji i sl. dakle komesare, osnivaj komisiju i sve ostalo.

Kugla

Hehehe vid njega sad i on me komesar zove, ma nema veze ja se neljutim ja uvijek za šalu, inaće jesam kandidat al ne komesar  :alas:, A što se tiće prijedloga, pa i fotografije ekipe uz lijepi kotlić u prirodi zašto ne, naravno određene stvari po pitanju kvalitete si u pravu na to treba obratiti pažnju. Eto tema je nova, godina je duga pa složiti će mo nešto zašto ne.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Puno lijepih fotki se okačilo na forumu a vidim interes za nekom izložbom i nije neki pa daj da vidimo ima li želje da se ovako nešto organizira, ja mislim da bi imalo odjeka i šire od našeg okruženja na kojem nastaju ove fotek, dobar sam sa jednim fotografom radi za sve novine i može sigurno pomoći pa možda nešto i zaradimo za rad foruma i druženje, jer izložba može biti i prodajnog karaktera, nešto za forum, nešto za vlasnike fotki a nešto u dobrotvorne svrhe.
Da čujem ima li interesa?

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

I ja sam za. Vidite ovo, misli roda kako bi napravila gnjezdo, malo sutra, fotka stara nekoliko godina, fotografisano u proljece u selu Lipovaca.

Ivan Borojević

hebes mene, zaboravio stavit u post, al evo je sad.

Ivan Borojević

gurac htio okrenit brod na Dunavu kod mene ispod obale, al nije mogo shebo ga vjetar pa skoro udario u obalu, sliko danas oko 11sati.

Juzba

Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Meni moja gospođa nacrtala jedno somče.. nakon par godina opet sjela pa crtala..

mossi