Motor sa trimom ?

Autor Harley, Kolovoz 26, 2024, 19:02:20 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Zanima me koji je najmanji motor koji ima ele trim?
Hvala za info.
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Kod Yamahe je to mislim 25.....Ustvari nisam nikad susreo motor od 20 s trimom... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DJ17

I ja znam za Yamahu 25hp ispod tog nisam vidio, jedino se treba raspitat za Yamahu 9.9 hp jedan model, (teretni) ne mogu sad tacno da se setim oznake, znam da je sa dugom nogom mislim da sam to negde procito zato sto se ona koristi za guranje vecih tereta...

Harley

Naručio novu Yamahu, rekli mi da je danas zadnji dan popusta, Yamaha ove godine ne izlaže na sajmu nautike.
YAMAHA CEPHL  15 Ks , dolazi oko 15.03. Za iste novce mi nudili 20ks  ali nema elektro podizanje pente.  Valjda će biti dobra, 5g. je garancija.

maverick

Nisam znao da imaju el trim na 15 ks...odlicno  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Harley

Danas je namontirao na čamac,   ima sve što mi treba .

maverick

Top, nikad vidio...poslikaj trim izbliza ako se budes sjetio

Harley

maverick

No

I moj mali ne bi imao ništa protiv kada bi se tako dizao
 :ok:

Harley

Harley

Gledao sam i Tohatsu 10 ks sa power tiltom,on se mora čekati jako dugo, 15ks Tohatsu ima odmah ali je skuplji od Yamahe. Odlučio se za Yamahu , dobio popust 10% za vrijeme trajanja sajma nautike,  čekao da dođe skoro dva mjeseca.