Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Kugla

Ekipa danas sam to popisao i sutra naručujem majice, evo i popisa pa prekontrolirajte jel to to.

Biti će nešto od onih fotki što smo Šajzika i ja stavili, na leđima velika fotka i natpis foruma i na prsima s lijeve strane mala fotka
Sutra ću znati koja je točno cijena ali biti će ispod 10 eura iako je manja količina od očekivanog.
Za detalje oko plaćanja ću Vam sve javiti kao i za dostavu onima koji su iz daljeg  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Majice su naručene, biti će kroz cca 8-9 dana gotove, možda i prije, kad bude javljam detalje, tko je naručio naručio.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo danas napravljena probna, da vidite kako će to biti

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

pajdo77

I mislio sam da će biti neka opaka riba a nas fideraše ko hebe :stripii: . Dobro izgleda

dravski pecaros

Jako ljepo izgleda riba,baš je onako realistična 3D

Kugla

Kolege pecaroši, majice su gotove i kod mene su spakirane za svakoga kako je i naručio.
Cijena kako smo i komunicirali je 10 eura, svi koji ste blizu u ova dva dana četvrtak i petak možemo se vidjeti na kavi ili dođete do mene da ih preuzmete. Za one iz daljeg možda najbolje da Vam pošaljem preko tiska ili već nekako dogovoriti ćemo se. Što se tiće kolega iz Srbije to ćemo dogovoriti u nekom terminu za preuzeti ili ako netko ide ili već nekako. Mene nema od petka navečer pa tijedan dana, što odradimo oko preuzimanja do prekosutra (petak do 18 sati ok što ne to će morati sačekati dok se vratim sa mini godišnjeg ili za Vas netko pokupi ili slično.
Evo i fotke da vidite kako je to ispalo, po meni jako lijepo, boja majice i tiska je uživo baš super što možda na slici nije.
Moj broj za kontakt je 091 3500 655, ako se ne javim odmah nazvati ću vas povratno može biti da sam na nekom sastanku, ništa ne brinite.
Pokušavam staviti slike ali ne dam skroz neki FORBINDEN ?
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

A ovih dana ne stizem ni navratiti svaki dan na forum...posao naterao u neki drugi smjer...Svaka cast na trudu  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kugla

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

dravski pecaros

Danas majce preuzeo i mogu reći samo riječi hvale za kvalitet majici i tisak na njima  :notworthy:  :notworthy:

hranki

Harley

Kugla, ako netko ide u pravcu Zagreba ili Jasenovca ili Požege javi mi pa dogovorimo preuzimanje.
Hvala
Living your dreams, do not dream the life