Feeder tehnika

Autor Frenki, Travanj 14, 2013, 13:02:43 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

madmax

Kad izvadis par kedera pa zvekne divljak.... auuff

madmax

dravski pecaros

feederaš

Pozdrav "stari" pecaroši.... Dravski "zaključao" temu? Pozz. Dravski- kako smo jučer izgubili.... Konačno i ja u mirovini (znači da polako ali sigurno matorim). Uzimamo feedere, u subotu na Pukaš - bijela riba.         
Koristim najviše ribolov feeder tehnikom - na sve načine. Trenutno sami pravimo prihranu -(malo poskupilo) a od štapova: Cormoram GF PRO 360 50-150g. Pozdrav svima Vama!
Bistro!!

pajdo77

Imam takav štap između ostalih. Na žalost uspio sam na njemu shebati spoj na kraju drugog djela. Načupao se taj ribe,od mrena 4+ pa do kesega dlanara. Nema nam druge nego kad se bjela izmrijesti,odboluje i temperatura vode ode gore malo fiderisati. Meni najbolja vrsta ribolova. Nema pet minuta mira,non stop se nešto dešava. Javi kako si prošao

feederaš

pajdo77 imam isti takav feeder samo 300 40-120g - to je za Puškaš. Ne pecam s više od 2 štapa. Imao sam Daiwe ninje, Cormoranove feedere i jedan od Dome Gabora - 100-300g (brutalan feeder) - dao sve sinu. Za mene nema ljepše od pecanja nego sa feeder štapom. I unatoč mojim fizičkim nedostatcima i dalje varaličarim. Dobio na poklon jedan Berkley RIPLLE, 274 20-80g i imam jedan mali 210 10-30g. Međutim, sve je to OK, feeder je feeder? Pozz

feederaš

dravski pecaros, htio sam ti pisati na mail-foruma ali ne da  upisati kome pišem? Mator sam, te se teško privikavam. Bože što te dugo nisam vidio... a tek momka. Puno pozdrava obitelji. mob: 091 3338886 javi se ! Molim Administratora ili koga već, da ovo stavi u rubriku gdje i spada ili ako se to može dravskom proslijediti. Hvala! Potrudit ću se za drugi puta...?   

feederaš

Gledam sve što je od Darka Todosijevića. Čovjek znalac, sve lijepo i jednostavno objašnjava.... Sin je neki dan- predvečer, dobio na feeder D.Gabor 100-300gr., soma (durbaher) od 5kg a drugi mu otišao isto na feeder. Bistro

feederaš

Ležim u krevetu (zeznio ligamente- propada koljeno), pogledao sam Ultimativni vodič za početnike u method feeder ribolovu od Darka Todosijevića već ne znam koji puta i Dravski je stavio da se pogleda. Čovjek legenda. Nakon toliko godina pecanja raznim feeder tehnikama uvijek je dobro i korisno pogledati. Sviđa mi se majica od formaxa koju nosi. Da li netko zna, gdje, na koji način se može kupiti takva majica? Ne znam da li će u skoroj budućnosti forum OS Pecaroš tiskati kao nekad majice?