komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Pa da sam u karlovcima bolelo bi me uvo za komarce . Napravim spricera par litara i udri po spricerima.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Jucer smo otisli na spavanje..plaza itd itd...to od 9 do 10...je onako...skoro pa podnosljivo  :stripii:  Znaci ubijaju...radio top..lozili vatru...i onda mir...mozes biti do kasno u noc bez ijednog komarca...jutro sam prespavao pa neznam koliko ih ima onda  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: mossi  u Lipanj 20, 2023, 14:42:55 POSLIJEPODNE50% Deet, za šumu. Sme se samo 2x dnevno naneti, ima celo uputstvo.. Cena prava sitnica..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Sad već imam solidnu predstavu o ovom proizvodu. Najbolje od svega što sam do sada probao. Naprska se jednom na pecanju i miran si satima. Komarci prilaze licu na par cm i to je to. Prilikom nanošenja treba paziti da ne uđe u oči i nekih 20-30 minuta nakon kreme za sunčanje.

Preporuka 10/10.

150ml košta 20-25€ kako gde nađete.
Čak i oni koji su stalno na vodi mislim da mogu da prođu sa dve bočice po sezoni, ostalima je dosta i jedna.

Kugla

Jutros ih u 6 pošpricao po dvorištu, sad ćemo vidjeti kako će biti.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

pajdo77

Navodno će ih napast iz zraka i sa kopna kad vrijeme dozvoli. Ovo sa topovima zadnji puta nije dalo nikakve rezultate.

mossi

Ova godina je krenula "lepo" sa komarcima, onda su prskali iz vazduha i prošli par puta pikapom tj topovima. Na skoro 100m nisi mogao da dišeš, to se lišće sušilo kako je bilo koncetrovano! Pobili sve. Ni prošle godine koja je rekordna po malom broju komaraca je za ovih mesec i više neuporediva. Sedi se na terasi ceo dan, sumrak, noć bez ijedne zverke.

Sad su se ponovo pojavili.
Ima ih grizu, za sad podnošljivo, ali i to je kako gde. Negde je za popizditi.

Ne verujem da će ponoviti prskanje, biće ih do Božića.

maverick

Kod mene je poplava bila do bašće...Drava je pala ali u sumi su sve depresije i kanali puni vode...čista  mocvara...a tako i smrdi...Valjda je to raj za komarce...borba je svaki dan...spricanje ujutro i navecer...vise zbog pasa nego zbog mene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas 20 metara od drave ni jednog,ovih dana dok jučer nisu avionima napali bilo ih na spustu dosta. Može bit da je malo pomoglo

mossi

Sedim na radnoj terasi, peckarim rakiju, komaraca nema, lepo i sveže, kazanče greje spolja i iznutra.

Mornar Popaj

Prije nekoliko dana sam bio na Dunavu, i gdjegod koji komarac. Jučer odem totalno nepripremljen, komaraca za popizdit. A nakon ove vode slijede rojevi.
Uživanje na vodi bez komaraca je završeno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Kugla

Jučer oko 18 sati bio do čamca, komarac baš puno u dva dana ih se nakupilo ajme.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mossi

Na vikendici u Monoštoru ovih dana sve više komaraca ali ništa nepodnošljivo... Do večeras.. a i to negde posle 21h. Izašao u 23.30 da kuca obavi svoje, a ja promešam kom, ima ih ko u najbolja vremena. A tek počinju. Dunav Bezdan još uvek oko 440, očekujem špic za jedno 3 nedelje pa do prvih mrazova..

Ove godine smo ga nahebali.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Ja sam uz sami rub poplavnog područja Drave...nema rijeci koje bi to opisale...danas se do šume na kraj dvorista nije moglo ni poslijepodne dok je jos grijalo

miki9

Nisam bio na savi dva mjeseca pa neznam kako je tamo ali kod mene kući ove godine još nisam vidio komarca. Ja nepamtim ovo da je ikada bilo. Čak i na poslu gdje su nas inače žderali, ove godine ništa ni jednoga.

feederaš

Pun komaraca velite? Nema komaraca, nema ni riba  :dontknow: Šalim se, ubiše me, kako ću na pecanje  :icon_scratch: Jel što pomažu spirale  :mt1032: ne mislim na one spirale  :uf:  :stripii: