Oštećenje SIC vodilice

Autor Miro, Studeni 07, 2013, 20:28:28 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Miro

Danas sam na vršnoj vodilici 3 mjeseca starog štap primjetio odlomljen sitan komadić keramike unutar vodilice.
Kada sam skontao o cemu je riječ, struna je bila vec na manje od pola niti, nakon pola sata blinkanja.
Ako mi ne priznaju neku garanciju, tko radi takve stvari, popravke i to

Thx

Greys

maverick

kod esoxa i rijesice ti za sitne pare... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Nabavi vodjicu istog precnika i boje prstena pa nek ti samo keramiku zameni...

ESOX

Lomnica, malo me čudi ova izjava  :icon_scratch:, nabavi novu vodilicu, izvadi keramiku (SiC) iz nove (ili ispravne) i stavi keramiku u stari okvir, nelogično :angry3:. Jednostavnije i sigurnije; staviš novu vodilicu. Ne kažem da ta varijanta nije moguča (veči promjeri vodilica, sa večom prijanjajučom površinom), i više puta uspješno napravljena no ne bih se htjeo kompromitirati na vršnoj vodilici  :icon_salut:
S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

Miro

Esox, ako ne budu priznali garanciju što je vjerojatno, javim ti se. Štap je Cormoran Black Master Spin 35-80g.

ESOX

S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

domba

Najbolje skinut i stavit novu. Esox ti i uveže pa nećeš ni primjetit da je mjenjano. Možeš stavit i kvalitetniju vodilicu kad već radiš pa bude bolje od originala. Tako je i meni napravio za pet  :hello2:

Lomnica_city

Citat: ESOX  u Studeni 07, 2013, 22:00:23 POSLIJEPODNE
Lomnica, malo me čudi ova izjava  :icon_scratch:, nabavi novu vodilicu, izvadi keramiku (SiC) iz nove (ili ispravne) i stavi keramiku u stari okvir, nelogično :angry3:. Jednostavnije i sigurnije; staviš novu vodilicu. Ne kažem da ta varijanta nije moguča (veči promjeri vodilica, sa večom prijanjajučom površinom), i više puta uspješno napravljena no ne bih se htjeo kompromitirati na vršnoj vodilici  :icon_salut:

Napisao je da je stap star 3 meseca, nema tu sta staro i izandjalo, ne znam koliko je cest na vodi ali tesko da je stap stigao i da se razradi kako treba (prvenstveno mislim na lak na sprovodnicima, da je star i ispucao pa...)!!

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Miro

Mislim da nije.
Nije navedeno kao specifikacija, a i ne piše na njima.

Bilo kakao bilo, ostavit ćemo to majstoru Esox-u da vidi, savjetuje, odluči i popravi - i da poboljša ako može  :whip2:

Miro

Kolega Esox riješio problem.

Stavljena nova Alps vodilica, čeka se sušenje laka do kraja i onda, nadam se kvalitetno krštenje  ;D