Koji sonar kupiti

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:55:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Borna definitivno ima najbolju cijenu za Lowrance ako je gotovinsko plaćanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mifla

Jel ima negdje kakvih popusta il snizenja na lowranceove sonare?

Harley

Molim misljenje o ovome sonaru Lowrance Hook Reveal 7SS 83/200 HDI. Vrijedi li 400Eura, kao novi je?
Ili ovaj za 400Eura  , Lowrance Hook Reveal 7 SplitShot ?

Hvala
Living your dreams, do not dream the life

dravski pecaros

Citat: Mifla  u Prosinac 20, 2023, 16:43:31 POSLIJEPODNEJel ima negdje kakvih popusta il snizenja na lowranceove sonare?

Imaš u topfisingu nešto koliko sam vidio

DJ17

Mifla- HC craft(Borna) je uvek s cenom i oko dogovora bio korektan probaj se s njim dogovorit ako on to jos radi nemam vise drustvene mreze pa ne mogu vidit da li se bavi sa sonarima...

Harley- iskreno ja ne bi odabro ni jedan navedeni, oba su podjednaka i moze se se rec onako igrackice, radije bi skupio jos koji € i kupio barem Lowrance Hook 7 Reveal TripleShot 650€ novi... Taj ima i DownScan i jako bitan SideScan dok ovi gore Vasi navedeni modeli nemaju... Nadam se da se nece niko nac uvredjen,nikog ne pocenjujem, sve je poskupilo i teska su vremena pa sam svestan da svi trazimo,gledamo sta je dobro a jeftino... poz

Harley

Living your dreams, do not dream the life

umpahpah

Citat: Djoka  u Prosinac 21, 2023, 08:56:10 PRIJEPODNEMifla- HC craft(Borna) je uvek s cenom i oko dogovora bio korektan probaj se s njim dogovorit ako on to jos radi nemam vise drustvene mreze pa ne mogu vidit da li se bavi sa sonarima...

Harley- iskreno ja ne bi odabro ni jedan navedeni, oba su podjednaka i moze se se rec onako igrackice, radije bi skupio jos koji € i kupio barem Lowrance Hook 7 Reveal TripleShot 650€ novi... Taj ima i DownScan i jako bitan SideScan dok ovi gore Vasi navedeni modeli nemaju... Nadam se da se nece niko nac uvredjen,nikog ne pocenjujem, sve je poskupilo i teska su vremena pa sam svestan da svi trazimo,gledamo sta je dobro a jeftino... poz
najbolje razgovaraj sa Bornom mislim ak se nije mijenjalo da za 50 tak e više
kod njega več 9 hook možeš riješiti

Mifla

Citat: Djoka  u Prosinac 21, 2023, 08:56:10 PRIJEPODNEMifla- HC craft(Borna) je uvek s cenom i oko dogovora bio korektan probaj se s njim dogovorit ako on to jos radi nemam vise drustvene mreze pa ne mogu vidit da li se bavi sa sonarima...

Hvala..
...nemogu pronaci HC nigdje...jel imamo neki kontakt mobitel?

šajzika

Audentes fortuna iuvat

Mifla

Cuo se, dogovorio. Ako sve bude u redu, sutra je vec uredjaj u mojim rukama. Hvala svima na pomoci  :occasion14:

DJ17

Citat: Mifla  u Prosinac 21, 2023, 15:36:17 POSLIJEPODNECuo se, dogovorio. Ako sve bude u redu, sutra je vec uredjaj u mojim rukama. Hvala svima na pomoci  :occasion14:
super,cestitam dragomi je ako smo uspeli pomoc, nek je sa srecom i da dugo sluzi

Mifla

Stiglo. Fs 9.  :headbang: Borna odradio svoje, HP svoje...a sutra cu valjda i ja svoje  ;D

dravski pecaros

Čestitam kupovinu  :icon_salut:
Dugo te i dobro služio  :ok: