Izrada FLOSA za čamac

Autor maverick, Travanj 03, 2014, 21:18:50 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DJ17

Bravo, svaka cast... Lepo je za vidit i funkcionalno da tako camci stoje i da niko nist ne dira, ja se svaki put zezam sa spustom, prikolicom,i ostalo sta s tim ide...Ovo je extra... jedino sto mi se cini uska ova prilazna fosna ja bi tu stavio neku resetku ili rukohvat ja kaki sam bangav kupo bi se refovno  :takoje: pogotovo sad kad mrzne...

maverick

Na nizvodnom...tj Denisovom je rešetka...i to je malo teže ali puno bolje riješenje...Kod mene je fosna...i da malo je uzana...ali samo ovako kad gledaš na slikama...A kad se vraćaš s pecanja a popio si koji pelinkovac onda djeluje kao da je nema  :stripii:  Nabavio sam širu...hrastovu pa je budem svakako zamjenio ...No nekih obveza je stotinu pa kad dodje na red . A lijepo je kod nas...malo uređujemo tu okolinu...parkirna mjesta...ovih dana kreće i sezona nekog roštilja vikendom...Uglavnom...nije loše. Na ovaj način čamci se najmanje štete kod parkiranja...i nema nekog velikog udaranja ni kad budu veliki valovi. Denis je čak napravio i mehanizam kojim je čamac odmaknut od flosa nekih dvadesetak cm i kontam da je to odlično riješenje pa cu i ja , naravno opet kad stignem prepravljati i sebi tako
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Odlično, sad samo javite kad se to nešto vrti, iako sam natučen od prometne, jesti mogu  :takoje:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti