Aplikacija

Autor pampasexpress, Travanj 06, 2019, 07:55:31 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Negde sam video cenu za premijum paket, prve dve nedelje je besplatan. Oko 30e na godišnjem nivou, što je solidna navlakuša...

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Nisam ni registrirao uredjaj... :sha: a ima li Drava...ako nema necu se ni zezati s tim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Do mosta

Resavac

Gledam lowrance-ovu aplikaciju. Ima interesantnih opcija, ali je i cifra interesantna...

mossi

Anchor mode imaš i u mojoj GpsLAT besplatno.

Inače te mape su sa konturama dna samo za more, na Dunavu hr/sr ih nema.

šajzika

Citat: Resavac  u Travanj 05, 2023, 08:13:47 PRIJEPODNEGledam lowrance-ovu aplikaciju. Ima interesantnih opcija, ali je i cifra interesantna...

Rjesis karte na sonaru a sto mossi sam kaze, imas anchor alarm kod njega na app a vjerojatno jos slicnih za download
Audentes fortuna iuvat

Resavac

Hvala što si je napravio i podsetio me. Pročitao i instalirao odavno, došlo vreme da se prouči i isproba...

maverick

A ni ne znam da "proklizavanje " na sonaru ne sljaka...Dok sam imao "kabinaša" radio je bez problema....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Trenutno sam nezaposleni penzioner podjebavač..

Ovog momenta sam u modu doobuke i traženja novog posla bez neke velike presije.

U planu je da do leta izbacim konačno, novu verziju GpsLAT, koja bi trebala biti poprilično izmenjena iznutra (refactoring), ali i poneka nova opcija. Jedna od najbitnijih je tahograf, e sad komplet funkcionalan ili za početak samo za tracking kad dodirneš iscrtanu putanju, da ti za dodirnutu tačku ispiše i trenutnu brzinu za tu tačku. Već sada se brzina snima za svaku tačku putanje, znači ko ima snimljenih 100 putanja svaka ima snimljenu brzinu za svaku tačku putanje, samo se trenutno ne ispisuje nego samo koristi sa izračunavanje prosečne i maksimalne brzine.

Biće i nekih blagih limita od recimo maksimalno 10 istovremeno iscrtanih putanja, ili ukupno 100,000 tačaka pa makar bilo u dve putanje.. recimo neko je dva dana na vodi i snimanje putanje mu je stalno aktivno.. tu bude poprilično tačaka.

Naravno i dalje smo bez reklama!

mossi

Malo se igram sa iPhone 12 mini kojeg sam uzeo kao test uređaj da probam da napravim GpsLAT da radi na Androidu ali i na iOS operativnim sistemima uz minimalne modifikacije.

Usput koristim 12 mini i nema tu neke ogromne razlike sa s10, sve se svodi na navike i budžet.

Evo ako imate aktivan Google map nalog on će lepo raditi i na iPhone.

Takođe ako ste instalirali Lowrance aplikaciju za nautiku, isti nalog će raditi na oba uređaja.

Sent from my iPhone using Tapatalk