JEDINSTVENA RIBOLOVNICA OSJEČKO BARANJSKA

Autor maverick, Prosinac 08, 2021, 18:23:25 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Kupite penzionersku za 13€ i pecate na Panonskom moru. Boli vas patka.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

Citat: penzić  u Siječanj 08, 2024, 12:23:41 POSLIJEPODNE
Citat: pajdo77  u Siječanj 08, 2024, 11:31:03 PRIJEPODNENek ti fikusi odstupe i vodstvo naslijede mlađi,pametniji te sposobniji i sve se može. Ima šest pecaroša od 70 godina koji mogu do vode svojim nogama u županiji i umjesto da im daju besplatne dozvole oni se vade na zakon. Da se drže zakona ne znam tko bi danas tamo sjedio,neki vjerovatno ne bi.
pajdo
Nije u pitanju zakon.Zakon nikog ne sprečava da donese takvu odluku. U pitanju je samovolja pojedinaca koji vode zajednicu, koji takim floskulama, mažu oči svojim neukim poltronima.
Pa, ovaj čovjek na TVu je dao podatak da umirovljenici na moru plačaju ribolovnicu 13,40 EUR. Kakav zakon, pa nije more u Bangladešu.
Država je rekla svoje:13,27 EUR, a sve ostalo je na Zajednici.
Jedini način da ih bojkotiramo, je,ako prođe ovaj reciprocitet, da masovno svi vadimo baranjske ribolovnice,pa nek osjete.Najviše bi to pogodilo mala Društva, pa nek se neka i ugase, jer sa njima se upravo manipulira.
Tako smo mi vadili u Baranji...pa sta..onaj isus osuđen da je namješten posao dobio...oni klošari kradu ribu i nikom ništa i kad ih snime...mislim da ni to nije neko srećno riješenje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Dosad je za Dunav trebalo 4 dozvole.
Sada treba 3.
Možemo zaključiti da je i noga u guzicu korak naprijed.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Po koji put ???
Nadam se da je istina.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

pajdo77

Nisam vidio tj shvatio šta je sa parkom prirode Kopački rit? Jel za tamo ostaje posebna dozvola? Nemam ja taj fejsbuk pa nemam pojma šta okolo pišu.

maverick

Vidim da je Miholjac izbacio cijenu od 100 eura... :mt1032:

miha

I baranja... I Osijek... Ma da pa ko bi se odrekao 100 evra..

maverick

Pa ja sam u prvi mah skontao da ce se moci kupiti od RH dozvola i da ce biti za sve otvorene vode i da ce biti nesto jeftinija...Ovako oni kako objavljuju...ispade da nakon svih ovih godina kad do zadnjeg nismo znali imali li reciprociteta...koja je cijena sad to znamo u 11 mjesecu...mozda sam nesto zabrijao ali tako mi izgleda

miha

Pogurao ih 100 evra... Dobra organizacija... Bolje planiranje... Kalendar takmičenja ispunjen ko LIGA PRVAKA....

pajdo77

U Dravi smo kao i Dunavu mogli pecati do nekog riječnog km sa našim dozvolama tako da ja tu onako na prvu ne vidim ništa novo.Zbog čega su se oni raspisali na sve strane ja ne vidim razlog.

maverick

Nije tu stvar ni u tih 10-20 eura, nije tu ni stvar sto meni treba 4 dozvole...trebalo bi ako hoces po PS-u ali nije te nitko streljao zbog toga sto imas jednu ili dvije. Mislim da se tu vise radi o principu i sto znamo da je sve vise ili manje po dosta tih drustava neka lakrdija i grebanje na sitno pa iz toga i jeste taj revolt prema svemu ...Ucinilo mi se da ce nakon tih velikih pisanja po fb nesto ici u drugom smjeru...tko zna mozda i hoce

DJ17

Tesko da ce ic u drugom smeru skroz dok su nam lopovi i ljudi koji uzivotu nisu zabacili pecaljku na rukovodecim mestima od lokalnih ribolovnih udruga, zajednice pa sve do saveza(cast izuzetcima)... Ovo s rengerima mi tek smrdi da ce se to formirat i sprovest u delo a to bi nas pecarose najvise pomoglo, kontrola ribara, kaznjavanje strujarosa,krivolovaca i ne savesnih pecarosa...