Lowrance i Yamaha

Autor mossi, Srpanj 16, 2020, 17:39:17 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Prvo cu vidjeti sta ce satovi pokazati...pa cu onda odluciti da li spajam odmah ili ostavljam za zimu  :stripii: sonar je spreman...neotpakovan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Koji sonar?

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Rap

Citat: maverick  u Kolovoz 09, 2020, 10:46:11 PRIJEPODNE
Prvo cu vidjeti sta ce satovi pokazati...pa cu onda odluciti da li spajam odmah ili ostavljam za zimu  :stripii: sonar je spreman...neotpakovan
Odmah je najpovoljnije

Rap

Citat: Djoka  u Kolovoz 09, 2020, 09:32:02 PRIJEPODNE
fala svima na pomoci, preno sam sve kolegi odustaje od toga, kaze koristice ko i do sad... pajdo77 pitam za kolegu, a pre par meseci je i mene zanimalo slicno za moju 20hp koja to ne podrzava pa sam naravno odusto ... kod mene garmin jos mozda nekad i moz proc, prvi sonar mi je bio garmin pa ajde.... a honda nikad nece na moj camac...a i kolega imo hondu pa preso na yamahu 20, a od nedavno i 25hp...  :toothy9:
Zasto ne Honda?

maverick

Citat: mossi  u Kolovoz 09, 2020, 11:35:42 PRIJEPODNE
Koji sonar?

9 ti2...s onom nekom sondom 3u1..ne znam ni kako se zove  :stripii:
Rap..ne znam...imam motor..el.motor...sonar..fali jos camac pa cu fok budem sastavljao vidjeti sta treba sta ne...iskreno nisam se jos ni udubio u problematiku..na go sam..pa opusteno na max
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: maverick  u Kolovoz 09, 2020, 10:46:11 PRIJEPODNE
Satovi pokazuju sve što ti treba i rade uvek.
Traži samo da ti odmah podese sve mere koje želiš: km, km/h, L, ....
Kao i da ti postave pozadinsko osvetljenje na aktivno.

mossi

Traži da ti pito senzor udje u cenu tj bude gratis!

Sasvim to lepo radi!

DJ17

Rap, ne znam jednostavno ne volim nista hondino, bas me onako gadno odbija... kod mene ide 1.yamaha 2.yamaha 3.yamaha  :stripii: onda 4.mercury...  :icon_thumright:

mossi

maverick