SAVAGE GEAR Revenge SG8

Autor dravski pecaros, Studeni 14, 2024, 20:23:45 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Izašla je nova serija štapova

Ja imam da sada njihova dva top modela Savage Gear Titanium spin i Savage Gear custom fast Shed

Ovo je nešto sasvim drukčije u svim segmentima od izrade do kvalitete blanka

Trenutno nema dostupnih baš modela ali danas sam u kapitalcu išao pogledati jedini dostupan i oduševljen sam ali i cijena je 300+ eura za ovaj model

Revenge SG8 Medium Game 251cm 9-42g"

Medium Game štapovi dizajnirani su za varalice srednje veličine, poput softbaita, vibracijskih varalica, spinnerbaita, bladed jigova, twitch varalica, itd.
Savršeno balansirani i izuzetno osjetljivi kako bi maksimizirali grizove
Dizajnirani sa Synergrip karbonskom drškom koja prenosi svaku vibraciju
Japanski Torayca 46T blankovi s 4X V2 karbonskom tehnologijom izuzetno su lagani i omogućuju vam da osjetite i najmanji dodir, dok pružaju nevjerojatnu snagu za snažan zabačaj
Drška s dizajnom Full Carbon Synergrip
Fuji SiC vodilice
Fuji držač role
4X Wrap V2 karbonska tehnologija
Reset Accelerator tehnologija za izuzetno brzo oporavljanje blanka
Neoprenska transportna torba

Garofeeder

Moze to i jeftinije, shiping je dvadesetak domacih novaca:

https://www.fishing-mart.com.pl/en4/savage-gear-revenge-sg8-medium-game/s/38994

Inace, Savage Gear stapovi mi se stvarno svidjaju pa i oni jeftiniji, ovaj mora biti cudo.

maverick

Oni su imali oduvijek kvalitet, samo su sad kao brand malo pojacali i cijenu...takvi su trendovi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ervin

Uopšte ne sumnjam da su dobri štapovi, uvek su imali ozbiljan kvalitet za relativno nisku cenu. Međutim ovo je malo prevazišlo klasični cenovni nivo kod njih. Deluje mi malo skupo u odnosu na ono što konkurencija nudi za ove pare. Brendovi poput Favorite-a i Crazy Fisha imaju opasne modele za te novce, a pri tome su mnogo lakši, a često dolaze i sa boljim sprovodnicima od ovih. A da ne kažem da za oko 300 eura već možeš i prilično ozbiljnog japanca da nađeš, koji po karakteristikama na papiru šije ove motke.

Ostaje da vidimo kako će se pokazati u praksi. Možda imaju nešto što se ne vidi na papiru, a na vodi bude opravdalo visoku cenu...