Polica za stapove i soba s priborom

Autor kawasaki, Ožujak 27, 2013, 16:14:30 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tommasi

Citat: Hunter  u Ožujak 27, 2013, 21:35:05 POSLIJEPODNE
uglavnom je zena sretna sto nema pribora posvuda ko u stanu...i zna di ne smije...
U tom podrumu Ti se nismo zapili koliko se ja sjećam?

maverick

Imeni je cijela situacija u podrumu...moram poslikati, ali ja imam premalo stapova u odnosu na ove gore poslikane  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Zaboravi stalak za štapove, koliko trgovina se može opremiti :icon_scratch: pravi ste :thumbsup: sve se sjaji, sve blista :love4: :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

KUŠTRO

Podrum ,ne baš nešto uređen al tu se krijem ja i moje igračke...

http://pecaros-os.com/index.php?topic=2.0

KUŠTRO

retfala

Hunter

Citat: Tommasi  u Ožujak 28, 2013, 17:44:54 POSLIJEPODNE
Citat: Hunter  u Ožujak 27, 2013, 21:35:05 POSLIJEPODNE
uglavnom je zena sretna sto nema pribora posvuda ko u stanu...i zna di ne smije...
U tom podrumu Ti se nismo zapili koliko se ja sjećam?

nismo al uvjek mozemo! :occasion14:
odkako si dobio djecu...trpi mi drustveni zivot!

marin.sk

ono prije je slika prije useljenja žene...   :toothy12:   a ovo je nakon   :blob3:

...uglavnom sve moje je i dalje na svom mjestu...hrpa (ne)potrebnih ščapov, par sto voblera, parsto guma, par sto pleha i par sto raznih potrebnih i nepotrebnih sitnica za sve ribolovne prilike..
...sa druge strane sobe par sto cipelica, par sto plahti i popluna, par sto kutija igračaka od moje male pišuljice(kćeri) i ostalih pizdarija koje prije tu nisu bile predviđene....  :help:

..tak da je moja ribička soba postala naša svaštara....   :toothy2:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

Rajo

marin.sk

..ja..btj...  pa ti imaš 10 špinerskih štapova...    :BangHead:

...dobro da nisi plovkaroš...  ne bi imao mjesta za kobaje u podrumu....  :toothy10:
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

simba

čikli

Opa Simba svaka čast ovo je teška artiljerija bravo

maverick

Prva liga... :thumbsup: a posto znam da je stalak u spavacoj sobi...znaci uvijek s tobom  :icon_biggrin: onda jos jedan dodatni plus  :icon_thumleft:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys