PRIBOR & OPREMA > Mašinice

Anti-reverse switch

(1/2) > >>

Garofeeder:
Kako bi to zvali osim kocnica  :dontknow:?

Ona polugica sto omoguci da se rolna vrti kontra, jel.

Vidim da dosta skupih rolni ostaje bez toga. Mislim da bi meni falilo, posebno kod vertikale (prebacim polugicu i pustim jig do dna) i muvanja s otpustanjem. Pustim rolnu da otpusta strunu i pomalo prstom kocim spulnu.

Kakva su razmisljanja?

Rap:
Tu do izrazaja dolazi multiplikator.Meni je u pocetku bilo neobicno a sada se nakon nekog vremena navikavam otvaranjem preklopnika.

tutnja:
Preklopnik povratnog hoda valjda, tako nekako..
Zasad još uvijek biram role koje ga imaju, navikao sam i praktična je stvar u puno situacija.
Trendovi i "moda" ga izbacuju sve više iz upotrebe, moraćemo navići na to kao i na podjeljene rukohvate ( split grip ili ti orao lešinar, koka gološijanka.. ), sve sitnije vodilice itd..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

maverick:
Ne znam koja rola viseg ranga ga ima ...naviknes se bez njega i to je to...radis s preklopnikom ...samo stvar navike :ok:

Garofeeder:

--- Citat: maverick - Studeni 21, 2020, 20:25:27 poslijepodne ---Ne znam koja rola viseg ranga ga ima ...naviknes se bez njega i to je to...radis s preklopnikom ...samo stvar navike :ok:

--- Kraj citata ---

Imam jednu Stellu 2500, ima ga. Nije bas najnovija.


Ma bas mi treba, ne mogu tako ujednaceno otpustati strunu preklopnikom. Cak i kod klasicnog jiganja na vecoj dubini umjesto da cekam da potone samo prebacim i fino, ujednaceno ode na dno i vidim kad ga je dodirnuo. Kad otvorim preklopnik nemam tu finu kontrolu i uvid u situaciju.

Jebiga, sto ljudi dvjesto sisa.

Trazim neku finu rolnu 3000 od cca 1500 zuna i svakako cu gledat da ima preklopnik.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju