pecaroski camci s kabinom-plasticni

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:51:39 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

izbor je relativno mali...
Tiger shark , inace moj izbor...mali lagani kabinas..sitno preko 200 kg, duzine 4.30 s krevetima od 195 cm....odlican za par dana na dunavu za jednog pecarosa...dvojica se malo stisnu...ali da se preziviti

T9 ,prava mala ladja , vise prostora nego u sharku...retfala ga ima s 30 ks ide kao avion..a daje ipak vise komocije nego shark...znatno tezi i bolje jurca i s manjim motorima za cega je inace i namjenjen

Panval cabin 492, domaci proizvod...r-t ga ima pa ce neki sliku vise i koju rijec izbaciti on...a dalje tko se kako sjeti

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Rajo

ja također  ::)
Kako se kreću cijene za nove odnosno polovne po modelima ?

maverick

novi, gol bez icega kosta oko 20 000 kuna..i realno jos ti treba toliko da ga sredis puni gas...polovni od 7-8000 kuna bez motora  pa do 30 000 s motorom...

maverick

to je to..ja sam ustvari radio sve sam i u toj cijeni dobio jos prikolicu....sve u svemu preskupo u svakom slucaju  ;D

Darko

i kabinaš i kabriolet imaju svoje mane i prednosti , najidealnije kad bih mogao imati oba  , kao maverick i retfala

maverick

i onda bi bio konj kao nas dvojica ::)...sjecas se davno da sam napisao da nikako nisam htio biti kao on...ali nije bilo izbora...jbg

Darko

britva63

ja imam elana 401 s yamahom 30 al je vec dvije godine na suhom,,, kad sam na splavu bas mi se neda vozikati :D

maverick

britva63

a onaj sto je bio vezan za splav to mi je od frenda,, izgubio mjesto u luci pa vezao,,:D

kkovac

ja sam upravo u potrazi za nekim sharkom, slabo ih je u ponudi. ako nešto znate javite. Hvala

maverick

Malo podataka za tiger shark zagrebački...uvijek mi se ti podatci negdje zagube.... :ok:

Dužina preko svega:       4,2 m
Širina:    1,95 m
Visina:    1,25 m
Gaz:    0,25 m
Masa:    310 kg
Nosivost:    4 osoba
Tip:    poludeplasman
Max snaga motora:    15 Kw
Max brzina:    15 čvorova

carlos1

Evo uspeh da okacim sliku. Pozdrav svima  :hi: usao sam u drustvo pa reko red je da se javim. Od skoro sam kupio sark i dosta gledao i citao o Maverikovom camcu koji je za svaki respekt  :hi: :hi: :hi:.