pecaroski camci s kabinom-plasticni

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:51:39 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mlb

Nije mi jasno čemu toliko čuđenje , sve ide naprijed od tehnologije pa nadalje!! Ko bi se još lud drndao sa tomosom 4 kad može sa tri puta boljim motorom ako ima mogućnosti!! :icon_salut:

šajzika

A priznaj da bacas smudjeve pod elisu da ti bolje ide motor i manje trosi
Audentes fortuna iuvat

mlb

Ko je alav alav je i sa 4 i sa 104ks , al da bolje ide motor kad ubaciš povremeno smuđa u propeler tu si u pravu rođo!!   :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

retfala

Zivimo u potrosackom drustvu...sve nas to tjera na brze..vece...skuplje...bolje...tako je i u ribolovu...na prvom šarku sam prije 23god imao T18..bilo je oke jedno vrijeme...al nikad doci uzvodno...prodajem motor i kupujem johnson 33...taj me je ubio...jedan ribolov 35lit goriva...pa onda Yamaha 28....zivimo puno brze nego prije...koncepcija motora strasno napreduje i postaje normalno da se vozimo sa tako mocnin strojevima...meni se to sve sviđa

mlb

Kad npr. pogledamo amere , mi smo tek krenili !! Tamo je 250ks na tim bass čamcima normala!

Rap

maverick

Nema nekog čuđenja, naletio na temu...svi kompletno smo nekako promjenili misljenje...gledam sad se to vrti oko 50-60...mozda za koju godinu kad se naviknemo na to pa opet netko naleti na temu...mozda nam i tih 200 sto kazete bude pod normalno  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Svako veče šetam sa ženom stazom oko mora i prolazimo  kraj čamaca, jahti, jedrenjaka i razno raznih brodova.
Malo gledam oblike, kabine  :eek: i naravno motore.
Sinoć gledam jednu yamahu 6 ks  pa sve mislim jel moguće da je tako mala ista kao moja.  :stripii:
Ovdje mi kao igračka a kad ju nosim na čamac i s čamca to je motorčina    :stripii:

Znači sve je dojam  a kad se uz to dodaju mogućnosti, nebo je granica i lako je pretjerati.
Sa svim, ne samo sa motorom

DIDAPATAK

..a ima i ona priča o švabi i barbi što lovi marendu na tunjicu.. :stripii:
.. :baba:

No

baka

Ne da mi se pisati sve, već ću samo reći kraj.
Svodi se na to, ''a šta sad radim, sjedim, pecam i uživam''.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Harley

Da, dobra priča.  To ja sad radim😁😁😁
Living your dreams, do not dream the life

No

DIDAPATAK