Tajmen

Autor Tićo, Studeni 22, 2012, 12:04:14 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

retfala

Ossa neces valda to radit?

ossa

Resio sam problem. Necu to raditi. Praznicu camac kao i do sada.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Naravno to je najjednostavnije...kad si blizu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

To u Holandeskim malim kabinašima ima rupu na patosu, direkt ko u starim klonjama u vozu. Vidiš vodu/Dunav direkt. To je ujedno i najjednostavnije i najbolje rešenje za samopražnjenje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maverick

Uzmi aku busilicu i odi ossi napravi povecu rupu u dnu  :stripii:  salu na stranu...nisam vidio takvo rjesenje ako imas kakvu sliku...stavi je
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Citat: maverick  u Rujan 06, 2023, 18:37:35 POSLIJEPODNENaravno to je najjednostavnije...kad si blizu

Beciglom 6'

mossi

Citat: maverick  u Rujan 06, 2023, 19:28:20 POSLIJEPODNEUzmi aku busilicu i odi ossi napravi povecu rupu u dnu  :stripii:  salu na stranu...nisam vidio takvo rjesenje ako imas kakvu sliku...stavi je
Slićno kao na ovim modernim kajacima sa puno rupa na patosu. Ali kulturno, jedan poveći slivnik za kišnicu sa povećom rupom recimo 5cm. Bukvalno gledaš u reku, nema čepova, cevki, ventila. Jednostavno da jednostavnije ne može biti.

To rešenje sam video na jednom malom holandskom kabinašu od 6.5m koji je bio vlasništvo poznanika iz Sombora, a bio je usidren u marini na Baračkoj, kod Pikeca.

Probaću iskopati fotku rešenja, ali ne obećavam.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Ono sto smo danas saznali i videli jeste sledeće:

Laički s moje strane i Tajmen i Masher izgledaju prilično dobro uradjeno... Radi se iskljucivo u beloj boji, eventualno se pridodaju nalepnice... Radi se po sistemu da uvek ima gotovih čamaca, sto smo danas i videli... Isto bi se moglo reci i za tohatsu motore, pun magacin... Po sistemu plati i nosi ili zavisno od zelja( opreme) par dana čekanja za camac...

Firma koja ih prodaje i tohatsu motore nije  Gros Inox već se radi o firmi sa linka

http://nautico.rs/

Nalaze se u Veterniku... Potvrdjeno nam je s njihove strane da je tarpon ostao u vlasništvu prethodnog proizvodjaca...

Zaboravio sam cenu... nešto 2400 ili 2600€, možda grešim...

Kako ja vidim, skroz korektno napravljeno!

Mljeveni

Citat: SMT  u Listopad 10, 2023, 15:00:07 POSLIJEPODNEOno sto smo danas saznali i videli jeste sledeće:

Laički s moje strane i Tajmen i Masher izgledaju prilično dobro uradjeno... Radi se iskljucivo u beloj boji, eventualno se pridodaju nalepnice... Radi se po sistemu da uvek ima gotovih čamaca, sto smo danas i videli... Isto bi se moglo reci i za tohatsu motore, pun magacin... Po sistemu plati i nosi ili zavisno od zelja( opreme) par dana čekanja za camac...

Firma koja ih prodaje i tohatsu motore nije  Gros Inox već se radi o firmi sa linka

http://nautico.rs/

Nalaze se u Veterniku... Potvrdjeno nam je s njihove strane da je tarpon ostao u vlasništvu prethodnog proizvodjaca...

Zaboravio sam cenu... nešto 2400 ili 2600€, možda grešim...

Kako ja vidim, skroz korektno napravljeno!

Tajmen 2400 eura

Kad se izvozi u HR, placa se cijena bez PDV-a, to znaci 20 % manje i na tu smanjenu cijenu u HR idu davanja PDV i carina 26%.

Kugla

Jel to misliš 26% ukupno? Neće baš biti tako, Valjda carina  koja ne znam kolika je i onda PDV 25%, ispravi me ako griješim
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Mljeveni

Citat: Kugla  u Listopad 11, 2023, 20:25:52 POSLIJEPODNEJel to misliš 26% ukupno? Neće baš biti tako, Valjda carina  koja ne znam kolika je i onda PDV 25%, ispravi me ako griješim

Firma certifikat za izvoz u EU, i onda carina je 1%.

To sad dosta firmi ima u SRB.

Kugla

Ako je tako onda super, al nisam još čuo za tu opciju, certifikat za izvoz ok, ali čim nije iz zemlje EU onda ide carina i to ne 1%, baš provjerim
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

arigo

od skora sam vlasnik jednog Musky-a  :ok:  legla
Mu Honda ko palacinak na musemu

pecanje je kao i pesnistvo,..za ribara se treba roditi

ossa