nautilus 555

Autor ljuska, Srpanj 21, 2015, 23:34:19 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Nevidi bas prava boja u sjedni je izmedu kuca i slikano pred mrak al evo malo jos svjetlija nego ova na slici
https://ibb.co/eyqWLo

maverick

Meni su te neke vojne boje uvijek pravi odabir...ova siva ili tamnozelena...odnosno smb ....koji motor ide gore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Ovisi do 60kw smijem sad cekamo sta bude bilo zanimljivo

Dukulele

auuu milosavaaaa, za ovakvog stedim za iducu godinu! Prelijep.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

TonyC

miha

kako se slaže ovaj čamac i motori 20 konjskih snaga...

šajzika

Ide jako lijepo sa 20 ks , ima na neptunu od 15 , 20, 25 i 30. 4komada. Koliko sam gledao ide slicno kao onaj tvoj camac s 20ks.
Trenutno ovaj s 25 stavlja 40ks pa cemo vidjeti sta ce se iz toga izroditi.
Audentes fortuna iuvat

miha

41-42 km kad si sam nizvodno ...

šajzika

Ovaj s 15ks je rekao da je išao oko 40 nizvodu, ovog s 20 sam gledao i stvarno lijepo ide ali nisam  ni jednom osobno mjerio brzinu. Ovaj s 25 je isao malo bolje od 15tice, ali mu elisa nije bila dobra. Nista nesto ekstra razlike.
Dok 30 tohatsu , suza krene dok ga gledam.
Ima ti tu kombinaciju (30, nautilus)  scepo s foruma pa ak procita mozda javi njegove utiske
A i Darko je upoznat s materijom :stripii: koliko,  sta  i kako jer redovito s tim ljudima pije kavu
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Evo gle

Citat: Darko  u Rujan 11, 2014, 19:36:53 POSLIJEPODNE
i da nezaboravim , na ovu brzu Dravu je išao uzvodno 30km a nizvodno 40 , bez obzira sa jednom ili dve osobe u čamcu , motor tohatsu 15ks 4t duga noga , treba uzeti u obzir da je čamac na testu bio gol , bez ikakve opreme na sebi i praznih komora ( prednja komora je dužine 160cm )i bez antialgina
Audentes fortuna iuvat

jurajurajura01

Ja sam ovog uzo a u luku je jos jedan od kolege dosao kratka noga tahatsu 30 konzola nas dvojica nezna se koja je elisa motor je stavljen gore i ide nizvodno 52 neznamo jos dok nespoji sat ni kolko je okretaja

Darko

koliko se sjećam , šćepo sa tohatsu 30 4t duga noga i nautilius , nizvodno 52 km/h
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

jurajurajura01

Kupio je novi motor sa kojim bi majstor prilikom ugradnje trebo provjerit obrtaje i elisu dal pasu i motor pravilno postavit ovdje je stavljen motor koji je bio na gumenjaku dal se moze izvuc brzina vjerujem da moze sa pogodenom elisom i obrtajima

jurajurajura01

Pusten u pogon za sada do kraja ove godine yamaha 20ks
Dvojica u camcu nizvodno 47