Snagmaster (alat za spašavanje varalica)

Autor Kugla, Prosinac 19, 2012, 21:54:54 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.


ps

Danas mi kolega pecaroš demonstrirao uređaj za otkačivanje varalica, nešto potpuno drugačije od svega već viđenog, jednostavno i efikasno, patentira proizvod za koji mislim da će se tek čuti :notworthy:

maverick

A neznam sta bi tu mogao novo izmisliti...ali pohvalno da netko razmislja na taj nacin
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Moram ja vama pokazati svoj patent za otkvacivanje varalica. Nazalost ne znam staviti video ili sliku...pa kad uhvatim  :red_indian: ili umpahpaha pa napravimo mali filmic. Meni zbog toga sistema ostalo bar 1000kn u depu. Otkvacivanje u 90 posto slucajeva.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Moj rad.obična mutilica za šlag ili šta god.cjev od biciklističkog sica napunjena olovom,dvije karike koje llize niz strunu do varalice. Provjereno vadi šta god zapne.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk


nekinho

_________________________________________
Budimo ljudi! Nije teško. I majmunima je uspjelo!

pajdo77

Pa ovako! Na toj napravi imaš dva prstena.prvi a vidljiv je na slici je žica savijena u krug sa jednim milimetrom rascjepa dolje a drugi na kraju je prsten na koji se stave ključevi npr. Ta dva prstena staviš na našpanovanu strunu.na kraju naprave imaš dio gdje vežeš najlon špagu.tu napravu samo pustiš po struni i ona dođe do voblera i uplete se u njega,cimneš špagu i izvučeš vobler van. Te žica je jača od trokuke voblera i naprava izravna udicu. Cjeli sistem namotaš kao mačak na neku motalicu,ne zauzima prostor a spašava varalice i jednostavno za  napraviti

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk


Harley

Living your dreams, do not dream the life

Blade78

Citat: pajdo77  u Studeni 05, 2022, 16:10:02 POSLIJEPODNE
Pa ovako! Na toj napravi imaš dva prstena.prvi a vidljiv je na slici je žica savijena u krug sa jednim milimetrom rascjepa dolje a drugi na kraju je prsten na koji se stave ključevi npr. Ta dva prstena staviš na našpanovanu strunu.na kraju naprave imaš dio gdje vežeš najlon špagu.tu napravu samo pustiš po struni i ona dođe do voblera i uplete se u njega,cimneš špagu i izvučeš vobler van. Te žica je jača od trokuke voblera i naprava izravna udicu. Cjeli sistem namotaš kao mačak na neku motalicu,ne zauzima prostor a spašava varalice i jednostavno za  napraviti.Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk