Tracker

Autor SMT, Ožujak 02, 2019, 07:44:41 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Juče sam ih gledao ponovo... Bas su me zainteresovali od kako sam ih prvi put video... I dalje je to velika nepoznanica, bar kod nas u smislu nekih osnovnih informacija, nisu oni još bili na vodi, nije radjen test...

Klot varijanta jednog od modela je 360 kg, zrcalo deklarisano na 50hp :sha:... Cene od 4000€ do 24.000€, oprema diktira... Komore za pribor, faktički i ne postoje, jako su male... Konzola za vozača ako je posebno kupujes, ona najbolja, zna da ide i do 2400€...

Opet, i dalje mi se mnogo i još više svidja... Nekako kad ga vidiš, drugačije je to od svega... Spojevi, kompaktnost, izgled, materijal, kvalitet boje...

maverick

Nije bez razloga sto ga mnogi kopiraju...ali vecinom ostaje na kopiranju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Ja nisam bas odusevljen, jos nitovano duplo dno. A skupo kao otrov. Mislim da nasi majstori ovo urade mnogo bolje i pedantnije.

Rap

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

Kopira se prednji kraj radi izgleda samog čamca,
nečemo valda raditi čiklove 200 godina.
A duplo dno mora biti nitovano jer ako se punktira
popuca na tim punktiranim spojevima.

mossi

Nakon koliko godina popuca na varenim spojevima..  :sha:
Pitam jer je moje duplo dno vareno sa duplim varom.. ima 9 godina i za sada nigde ništa nije puklo niti curi..  :eek:

ALU-bel

Ne pukne gdje je vareno duplo dno za stranicu, nego
na mjestima gdje je dno punktirano za omege koje se nalaze
između dva dna.

maverick

I jbg mossi...vidis da sad gore idu motori bar 50 plus...neka drukcija su tu naprezanja nego na 25-30 ks , Mozda je plastika previše uniformirana ali zato sam i veliki pobornik iste

im84

Jel ima jos negdje koja slika prvog od gore, sa velikim mercurijem sto ima konzolu?

[/quote]
#foxrage
#fox_rage_fishing

nele01

Greysika tvoj camac vredi 3 trakera veruj mi, i cestitke za ulove  :clap2:. Bilo ih je na kupujem prodajem u camcima sve sa dosta slika i cenama.
Evo sajt uvoznika za srbiju: www.nautica.rs

im84

Hvala ti. Cisto da pogledam.  Nikad mi se nije raspored buksi, sjedenja svidao kod tih camaca.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Treker je to...

Taj prvi čamac sa mercom košta 20.000 ili 22.000€, ako se dobro secam... Iako nisam neki ljubitelj konzola, ova je odlična, ne desnoj je strani, plastična je, ništa protiv nje ne bih imao za razliku od nekih koje vidjam...Čini mi se da je čamac širok 180+ i sasvim dovoljno mesta ima za ribolov... Na konzoli ima dovoljan broj držača za štapove...
Mesta gde se na našim čamcima nalaze komore su ispunjena pur penom ili tako nečim, pretpostavljam da postoje razlozi... Cena za jedan klot čamac koji je kozmetički izgreban, ide dole -20%... Ko ima smisla da ga doradi po svome, ima ne kopiranog trekera za recimo neke razumne novce... Mislim da bi to bilo isplativije, jer sam malo pratio troškove nekih dorada alu čamaca i izgleda sasvim pristojno...

Ako bude test na vodi kao sto je prodavac rekao, siguran sam da ću ići da vidim kako se taj čamac ponaša na vodi... Ja sam i dalje mišljenja da su to slabi motori(50ks) koje oni preporučuju za čamce 360kg+... Možda me demantuju...

@ ALU bel :icon_thumright:... Nešto sam saznao,  :hi:

Rap

Zašto misliš da su slabi?

SMT

Dobro pitanje...  Subjektivno mišljenje... Mišljenja sam da motor može biti samo preslab, nikako prejak...

Obećali su mi poslati krajnju brzinu jednog od modela sa 50 ks, pa ću biti pametniji...