Tarpon 535

Autor SMT, Svibanj 18, 2020, 18:55:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mljeveni

Citat: SMT  u Rujan 06, 2023, 15:29:29 POSLIJEPODNENisam do kraja razumeo da li je Gros inox postao vlasnik sva tri modela!?

Ako jeste, mislim da to za potrošače ne bi trebalo biti loše... To je do sada bila pristojna firma za naše uslove( Gros Inox)...

Tarpun, Masher i Tajmen su ako ništa drugo lepi čamci, najlepsi... pogotovo prva dva... Ako to ovi ljudi prepoznaju kao brend a siguran sam da hoće, eto dobrih čamaca pored toga sto su lepi...

Radit ce samo tajmen i masher, te modele su uzeli.

Jer koliko sam skuzio oni vec imaju neke svoje modele, 5 kom, pa vjerujem da bi im tarpun samo radio kanibalizaciju njihovih modela u ponudi.

Evo i ponuda od njih za modele

SMT

Jbg,

Ne vidim dobro šta si ovde okačio...

Oni su imali neki manta ray i real model... onako, šta znam... ne znam na šta lice, meni ne na ribolovacke camce!

Moguće da imaju još modela, pojma nemam..

Meni ovaj tarpon ima bas liniju, šteta sto ga nisu uzeli...

Kugla

Baš bio do čamca, i vidim neki dečki se lagano puštaju s Tarponom i nisam dobro vidio da li je Marcury ili Tohatsu na njemu rekao bi po veličini 40 konja, lijepo izgleda
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

pajdo77

Oba su spuštana kod flotile dok sam ja radio čamac. Merkuri je ako sam dobro vidio bio 25 ks tohatsu je bio veći kako mi se činilo

Kugla

Ima li netko informaciju koja cijena čamca tarpon 535, gledam ali nigdje nema cijene i kakva je procedura oko uvoza?
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Ima ih dosta na Dravi...kontao sam da Brstilo uvozi...ali hebem ga...nisam siguran
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Provjeriti ću, ako on uvozi onda isključivo kod njega kupovina ili ima varijanta da sam uvezem kakve su tu opcije?
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Harley

Uvozio sam ove godine camac, razlika je novi ili polovni, ako je polovni mora imati CE certifikat , ako je novi i kupljen u HR onda nije nikakav problem, za uvoz polovnoga je jako bitno od kuada se uvozi , npr u Njemackoj kupujes camac i registriran je , sve prolazi ok, ali ako ima motor na sebi npr. 15 ks onda je vec malo problem jer kod njih ne trebaju papiri za motore do 15 ks, kao sada kod nas za 5 ks
Living your dreams, do not dream the life