Samopražnjenje

Autor SMT, Listopad 14, 2020, 10:36:54 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Estetika u segmentu koji ne vidim mi ne igra previse. Zanima me funkcionalnost.

Audentes fortuna iuvat

marina1983

Citat: Gremlin  u Studeni 01, 2021, 21:33:01 POSLIJEPODNE
Meni se čini da je ovo posuda za montažu ispod tuš kabine...izgleda mi preplitka i premala za kaljužni box.

:occasion14:
Gde premala dovoljno da podigne plovak sta ce ti vise  i onako nikada nemoze svu vodu da izbaci uvek ostane . Samo vukljas vise vode i pravis veci kondenz bezpotrebno. Vidis da ima i poklopac zatvorena skroz  . Prava stvar zbog kondenza . Kad god otvorim poklopac boksa najvise vlage upravo ima na mestu iznad pumpe.

marina1983

Sajzika, moze i tako na kanister kako si zamislio , zasto da ne.

Gremlin

Može, ali samo da znaš da se ta plastika od kanistera raspadne posle jedne zime...
Od njih sam pravio profi ispolce, da uhvati bar 2 litra vode da ne lopatam sat vremena  :stripii:

I ne izdrži ni godinu, postane krt i lomi se.

maverick

Moze se i od kanistera ali cijeli taj sklop treba koliko toliko biti kvalitetan i pouzdan...u konačnici on ne izbacuje samo vodu, ponekad ce i pasti toliko vode da ce čamac biti na rubu potapanja i znas kako kurva nikad ne miruje bas moze biti tad da nesto ne radi. Vidio sam po drugim forumima da znaju napraviti od posude iz frizidera...zamrzivača..Koliko sam shvatio ta je plastika odlične kvalitete...Ako ti je duplo dno odvojeno od zadnje komore onda mozes uzeti komad aluminijskog lima i napraviti pregradu sam...samo toliko koliko je siroka pumpa...Lim zalijepiš nekom sikom tipa fc11 i bit ce kvalitetno i cvrsto...a i nije nego ruglo...Ipak ces s vremena na vrijeme to morati ocistiti...obrisati...itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: maverick  u Studeni 01, 2021, 20:50:55 POSLIJEPODNE
Ovaj dio koji je Šajzika okacio ide na zid zadnje komore....pa odatle u posudu odakle pumpa baca van....preko crijeva koje je opet spojeno na jedan takav izlaz...On nema direktan ulaz u komoru gdje stoji pumpa kao kod mene
Ok,hvala!

Gremlin

Ovako to izgleda kod mene, odvojena kaljužna kutija sa dihtovanim poklopcem.
Unutra ide "L" profil na koji se montira pumpa, ostaje samo da se pobuše rupe za crevo i da se postavi izlaz na boku.

pajdo77

Bogami tko ima to samopražnjenje taj ima jednu brigu manje. Gledam kako to pada i do kada će padati pa se nadam da me neće dočekati samo kanister na površini

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Danas sam bio nakon 6 7 dana i mogu ti reci da je bilo hebeno vode. Moram otici do peveca i kupit creva za onu pumpu sto koristi akubusilicu. Naradio sam se dok sam izbaco.
Audentes fortuna iuvat

CIVIJA

Mozda nekom pomogne. Kantica je dole izbusena.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Šibam i ja na pumpu sa akubušilicom,meni duplo dno samo za reklamu pa kad napada bude vode za pet krava napojit,tko bi to spužvom po ovoj zimi

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

šajzika

Postojano kao tro vremenski taft.
Ima puno kiše momci pregledajte plovila.
Moje samopraznjenje radi bez problema.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Da da ...treba obici...danas su me dvojica zvala da imaju motor pod vodom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Onda je kod vas više padalo,ja nisam imao 30 litara jutros,doduše i ja imam samopražnjenje-sam ga praznim :stripii: