Daiwa prorex ags

Autor maverick, Listopad 25, 2020, 21:38:22 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ima li tko iskustva s ovim stapom...tipa 30 gr na 2.40 ...Kontam da bi to moglo za Dravu i jig od 10 do 25 gr
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

14-42 na toj duzini odlican za te tezine glava.Odlicno cita dno.Kawasaki ce ti sigurno reci vise o njemu.

kawasaki

Procitaj si onu drugu temu o AGS-u, ali definitivno u ovoj guzvi odlicnih stapova zauzimaju sami vrh sa ovim konceptom. Ja sada koristim samo taj Prorex 14-42 gr i Tournament do 84 gr. Odlicno mi se nadopunjuju. Sa dva stapa sam rijesio cijeli Dunav. Mislim da ti je 30 gr preslabo. Ali obzirom na smudjeve koje lovimo ponekad bi volio i njega imati u arsenalu.  :hi:
Ako zelis uzmi moj i probaj.  :hi:
Brzi od Bolena.

No

Citat: maverick  u Listopad 25, 2020, 21:38:22 POSLIJEPODNE
Ima li tko iskustva s ovim stapom...tipa 30 gr na 2.40 ...Kontam da bi to moglo za Dravu i jig od 10 do 25 gr

:hi:

Jesi možda probao taj 14-42 na 240 i ako jesi kakav je zaključak?

maverick

Jesam...onako...slična priča kao i zander force...mislim da bi radio posao meni na Dravi, nije to neki svemirski brod ali da se naci za pristojne novce pa ono....uz neki kompromis bi mogao proci...ici cu narednih dana pogledati jos neke u tom  cjenovonom rangu pa cu biti pametniji....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Daiwa Prorex 14-42
Nakon kupovine i  jednog popodnevnog pecanja- štap mi djeluje kao odlično rješenje za pecanje iz čamca glavama do 25 grama ( sigurno može i više ... ali... )

Elegantan, tanak, osjetljiv,žilav, snažan

Kako ćemo se slagati i do kada ćemo se družiti, ne znam, ali početak je sasvim dobar    :ok:

kawasaki

Cestitam No
Meni je stalno u prvoj postavi od kad sam ga kupio i necu se zaliti da jos toliko ostane.  :hi:
Brzi od Bolena.

No

Morethan Branzino AGS

►► Super SVF Compile-X karbonski blank
►► 3DX 3D-Cross površina od karbonskih vlakana
►► X45 karbonska konstrukcija
►► Nanoplus karbon
►► Super Multi Taper
►► V-Joint spoj s trnom
►► Micro-Pitch Taping
►► AGS vodilice od karbonskih vlakana
►► Fuji Titanium SiC vršna vodilica
►► Original DAIWA nosač role
►► Japanski Hard EVA materijal ručke

Daiwa Tournament SW AGS

* SVF® Nanoplus carbon fiber blank
* X45® carbon fiber construction
* V-Joint® spigot joint
* AGS® carbon fiber guides
* Fuji® SiC tip guide
* Original DAIWA® reel seat
* Premium Hard-EVA handle

Prorex AGS

SVF® karbonski blank
Nanoplus karbon
3DX
AGS® vodilice od karbonskih vlakana
X45® karbonska konstrukcija
V-Joint® spoj s trnom
Fuji Titanium SiC vršna vodilica
Ergonomski DAIWA® nosač role
Vrhunska Hard-EVA ručka

Uspoređujući ova tri štapa čini mi se da im je cijena u trgovinama veća od razlike u materijalu izrade. Možda mi se samo čini. Morao bih imati sva tri u istoj gramaži i dužini da bi ih uspoređivao, a to nema smisla

kawasaki

Nijanse da. Samo nisu u cijeni.  :ok:
Za nasa primanja nema smisla Morethan. Ali sigurno je top, sto sam i probao u praksi.  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Čikl

Pozdrav!

Kakav je štap Daiwa prorex ags u usporedbi sa Hearty Rise Zander 8-32?
Ako netko ima iskustva sa oba štapa?

Lijep pozdrav.

maverick

Dobro nam naišao...meni osobno taj Herte Rise je univerzalniji ako mislis na Dravu...obala...malo jig...vise vobler...