Panval 525

Autor Smithwick maniac, Studeni 01, 2020, 21:12:33 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Karakteristike:
Materijal: Materijal: Stakloplastika
Duplo dno s zračnim komorama
Ukupna duljina: 525 cm
Širina dna: 100 cm / Ukupna širina: 144 cm
Težina: 155 kg
Dužina prednje / zadnje komore: 160 cm / 80 cm
Registrirano za 6 osoba
Inox bitve, vrhunska bokoštitnička guma
Preporučena snaga motora do 30 ks
Svi materijali UV stabilni
CIJENA: 17.440 KN SA PDV 25%
POPUST NA GOTOVINU: 16.000 KN

Nova ponuda modela plastičnog čamca na našim prostorima.
Primjetio sam da Panvala 492 više nema u ponudi...
Je li ovo pokušaj kopije Tajmena ili nešto više?
Ima li netko kakvih saznanja?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

šajzika

Meni na prvu lici na produzeni panval 465.
Edit:
I je produzenii 465.
Njega su dosta hvalili.

Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Da, prednji kraj je izvana izgledom identičan modelu 465.
Ali dimenzije čamca u cm su identične Tajmenu čak i dužina palube.
Razlika je u težini...Tajmen je oko 200 kg a ovaj 50ak kg manje..

šajzika

Mali 465 (100 144 )120kg i maks snaga 20ks.
Tak da sto da ne, malo ga produzio   te onda i on  ima konja za trku .
Sad je 525 100 144 i 35kg tezi
Audentes fortuna iuvat

maverick

Oni rade camce takve kakvi jesu...osrednje kvalitetete , da nema onog novog Dunasa sto se prodaje u Beliscu ili di vec bili bi i najpovoljniji. Unazad par godina su podigli nesto kvalitet i za nase uvjete nije to toliko ni loše. Nisu za ove moderne motore od 50 pa na vise ks....ali za "normalne" pecarose su solidan izbor
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Slažem se.
Nije mi jasno zašto više nema 492 u ponudi.
Po meni je to bio odličan čamac.
Trimaransko dno, samopražnjenje, širok, plovan..
Uostalom ti znaš više...
I ljepši je prednji kraj na 492.

maverick

A jednostavno se traze, izbace novi model, nesto poboljsaju...i tako...Da vlasnik nije tako kulturan i uljudan gospodin   :uf: ti čamci bi bili ozbiljan brand na nasim prostorima....Jednostavno ...nemaju konkurenciju u toj klasi....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dxdandy

Pozdrav svima,

mozda nije najbolje mjesto ali isti je proizvodjac pa da ne otvaram temu. Ako admin misli da je tako bolje, molim ga neka otovri. Nigdje se na forumu ne spominje od Bilje Marine camac Drava 435. Ili barem ja ne mogu naci. Ne djeluje mi lose za novce koje traze za njega a za ono sto meni treba je mozda OK. Za vozanje po Bosutu i pecanje po istome. Ima li tko kakva iskustva ? Dali ga je bolje izbjegavati ili je ok za te novce. Za kes je gledajuci njihovu stranicu 7.700,00kn.

Hvala i Pozzz !

maverick

A ne znam...susjed tu par kuca dalje kupio onaj model broj veci. Malo je reci da u zivitu nisam vidio gori čamac...lijeva i desna strana su razlike skoro tri cm...zavrsna obrada nije losa vec je ni nema. Mozda mu je to neki primjerak trece klase...ali svakako nije smio zavrsiti u prodaji

Mornar Popaj

Ne ulazim u kvalitetu, ali ih u Vukovaru u luci
ima barem desetak. Nedavno jedan frend kupio 465 i stavio yamahu 20ks i kaže da je prezadovoljan.
Vjerovatno je cijena ta koja je presudna, pa ljudi malo i zažmire na jedno oko ako je završna obrada nešto lošija. Mada, kad ih gledaš sa 10-15m onako poredane jedan uz drugi. Sasvim pristojno izgledaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dxdandy

Ma ono gledam si nesto sa vozanje po Bosutu. Ne treba mi nista posebno, nikakva jurilica a ne bihi drvo ni alu. Cak ga ne bih ni u vodi drzao dok se ne vozam vec ono kad mi se ide na vodu odvezem ga, jer mi do vode 500m ravne ceste. Mogao bih ga i odgurati na kolicima sa postavljenim motorom na njemu. Za prvu ruku bi isla yamaha 8ks a kasnije mozda nesto do max. 15ks. Vise mi svakako ne treba. Zato i pitam dali je cemu ili je bas za izbjegavati u sirokome luku. Bas odem do luke u Vukovar i bacim malo oko.

LP !

Mornar Popaj

I mene zanima nešto slično od plastike a da nije preskupo.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

dxdandy

E bas to...da nije skupo a da se ne potopi bas za par godina i meni dovoljno. Nedavno mi lik hoce prodati elana 401 za 7000kn starog ko moja baba...zadnji put ga vadio iz vode `91. Ja mu davao 2000kn i da bude sretan jer jos ni papire nema za njega. Uvijedio se na moju ponudu da me vise ni ne pozdravlja. Tako da mi ovo izgleda kao puno bolje za isto novaca.

Dunavski vuk

Pandval je okej čamčić, ali ako gledaš nešto dugotrajnije i da imaš koliko toliko komfor uzmeš "Tri princeze" i mirna bosna.. s njim dobiješ udobnosti, siguran si da će trajat 10 godina sigurno, i ostalo po želji...

dxdandy

sta bi bilo u rangu tog panvala Drave 435 od 3 princeze ? Cjenom ?