Panval 525

Autor Smithwick maniac, Studeni 01, 2020, 21:12:33 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ta Drava je van konkurencije...nitko mislim da nema nista u tom rangu za toliko novaca. Ja znam kako svi mi razmisljamo...malo cu ovdje pa malo necu ici tamo...i to je ok ako covjek tako odluči...Ja bih radije kupio pošten čamac...pa tko zna...mozda te sutra ponese da mozes i na Dunav s njim...itd itd...Ali samo na glas razmisljam...Za milju eura neces naci nista novo a da mozes ploviti s njim...Što se tiče kvalitet Popaj je to lijepo objasnio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dxdandy

Nemam prikolicu pa nista od vozanja camca na druge lokacije. A sada po novome se vise ni ne isplati praviti prikolica zbog papira i registracije, nova mi skupa za par izlazaka godisnje negdje a ni na autu nemam kuku pa tako da od vozanja po uzoj i siroj okolici nista. Samo VK i bubnem ga u vodu i to je to...kuci kad se ide van sa njim i super.

pajdo77

Pa onda uzmi tu Dravu i bog te veseli. Odi tamo,pogledaj jel ima koji na lageru i ako ti je završna obrada ok ti njemu lovu a ti odma taj čamac na prikolicu i kući sa njim a ne da uplatiš pa da ti on na neviđeno pošalje neki ajme meni.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dxdandy

Da da, to svaka, nista bez uzivo i solarno placanje i to je to...ali prvo ode u Vukovar na pivo i u luku a onda dalje lako. Mozda budem malo pametniji.

Thx ekipa !

šajzika

Audentes fortuna iuvat

dxdandy

jos u trazilici kucam i nista me ne izbacuje...svasta...ali hvala na link...

ZeroCool

Citat: dxdandy  u Lipanj 09, 2021, 11:40:57 PRIJEPODNE
Nemam prikolicu pa nista od vozanja camca na druge lokacije. A sada po novome se vise ni ne isplati praviti prikolica zbog papira i registracije, nova mi skupa za par izlazaka godisnje negdje a ni na autu nemam kuku pa tako da od vozanja po uzoj i siroj okolici nista. Samo VK i bubnem ga u vodu i to je to...kuci kad se ide van sa njim i super.

zasto se ne isplati radit samogradnja prikolice pa nije nikakva razlika osim sto sad traze da imas sve racune od materijala

Smithwick maniac

Citat: dxdandy  u Lipanj 09, 2021, 10:55:38 PRIJEPODNE
E bas to...da nije skupo a da se ne potopi bas za par godina i meni dovoljno. Nedavno mi lik hoce prodati elana 401 za 7000kn starog ko moja baba...zadnji put ga vadio iz vode `91. Ja mu davao 2000kn i da bude sretan jer jos ni papire nema za njega. Uvijedio se na moju ponudu da me vise ni ne pozdravlja. Tako da mi ovo izgleda kao puno bolje za isto novaca.

Pajdo sram te bilo! :rofl2: :rofl2:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Rap

Citat: ZeroCool  u Lipanj 09, 2021, 14:05:33 POSLIJEPODNE

zasto se ne isplati radit samogradnja prikolice pa nije nikakva razlika osim sto sad traze da imas sve racune od materijala
Koliko je jeftinija samogradnja od nove a da se moze registrirati?

ZeroCool

Citat: Rap  u Lipanj 09, 2021, 22:08:36 POSLIJEPODNE
Citat: ZeroCool  u Lipanj 09, 2021, 14:05:33 POSLIJEPODNE

Koliko je jeftinija samogradnja od nove a da se moze registrirati?

mene je moja kostala sa atestom 500e

Rap

Imas li sliku?Na koju nosivost je atest?

maverick

Prikolice su sad poprilično poskupile pa tko ima smisla da nesto radi svojim rukama i ima nesto alata isplati se....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mini I

Napravio sam prikolicu prošle godine , obavio atest i nakon nekoliko mjeseci registrirao( u zadnji čas). Koliko sam čuo sada treba imati račune svega materijala, atest ugrađene opreme i atest zavarivača. Najbolje se prije troška nabave materijala  i rada raspitati u stanici za tehnički pregled.

dravski pecaros

ako nekome bude trebao atest varioca mogu mu ja potpisati imam za MIG-MAG

Mornar Popaj

Upitah kolegu iz Vukovara kako je zadovoljan sa Panvalom 465 + Honda 20ks
Veli da je prezadovoljan, i da se mora dobro potruditi da skruni kanister goriva. Potrošnja mu je oko 4 L po satu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.