Panval 525

Autor Smithwick maniac, Studeni 01, 2020, 21:12:33 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Taj komplet je vozio Šajzika par godina

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

pajdo77

Samo on je imao onaj duži panval,moj susjed ima taj kraći sa jamahom 15 hp i nije nezadovoljan,doduše on ga vozi bukvalno jednom u pet godina,ostalo vrijeme leži zapušten u travi pred kućom tako da baš nije mjerodavan da bi govorio jel taj komplet ok sa 15 ks al ako ide elan trebo bi ići i ovaj

maverick

Plovni su ti panvali...ali neki dan je susjed kupio....to je krš makar da ide stotinu na sat s deset ks...Zavrsna obrada je ravna nuli...lijevi i desni bok su razlike 3 plus cm u visini...Kaos ...Ja razumijem da je to malo love ali poslikam ovih dana kad ga sretnem na vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Laik sam za nautiku i čamci me ne žuljaju nešto da bi ulazio u tu temu a pogotovo u završnu obradu. Ajd još razumijem ak je kokošario na kvaliteti i količini materijala al kako mu pobjegne da jedna stranica bude viša od druge? Pa to moraš stvarno bit maher. Nagađam al ako je taj kalup od aluminija i ja sad u njega tj na njega ljepim to platno kak mi pobjegne da mi je stranica viša od kalupa ili niža? Pa to moram vidjet iz aviona a ne onda dat taj i takav čamac na tržište,jel to neznanje ili bezobrazluk u to ne bi ulazio al ako ja kao laik pri kupovini čamca moram vodit nekog znalca sa sobom da vidi jel to sve štima e onda hebem ja takav posao. To bi trebalo kao i svagdje ići na povjerenje. Ja tebi lovu,ti meni ispravan a ne poluproizvod,trknemo se dupetima i svako na svoju stranu a ne da se poslije vijamo okolo.

Mornar Popaj

Jel zna netko nekoga da je vlasnik ovakvog Panval Cabin II

https://www.bilje-marine.hr/ponuda/panval-cabin-II

Cijena za kabinaša više nego prostojna, zanimaju me dojmovi sa vode, koji motor bi mu najbolje legao, itd…

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

Imas ih par u Dalju, ima bar jedan tu koji dolazi u nas kraj...Svi Panvali su plovni...tu je 30 ks odlično ali kvalitet valjda ovisi od komada do komada...valjda kako koji ispadne...A cijena je onako...ni nema neku konkurenciju u plastici. Moras uzeti u obzir da je to gol čamac...bez ičega sto ti je potrebno za pecanje...prvo od sitnica poput nosaca stapova pa do bar nekih kreveta...pa bar neki bimini....Na tu cifru ako treba prikolica....i najpovoljniji motor od 30 ks ode na preko 11 milja a onako...nije to taj kvalitet. Radije bi gadjao polovno pa si sredio po svom ukusu ..Malo sam prosirio odgovor ali kontam da gledas kabinase za neku blisku buducnost  :icon_scratch:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Da, gledam malo, informiram se. Medjutim nije preša. Možda ću se još strpiti.

maverick

Ja pišem na neki način koji smatram da je dobar s moje točke gledišta.....Ali uvijek ostaje ona priča, dodjes, vidiš i ako ti se nesto svidi kupiš i uzivas u tome

Mornar Popaj

Ma naravno

Kondor-113

Iako dugo tema stoje bez komentara imam pitanje.   Koja su misljenja za Panval 560? ili Panval Kabine II???  :sha:  :sha:  :sha:
Por la razón o la fuerza.

šajzika

Imas na Neptunu jedan 560 pa mozes vidjet uzivo ako si iz Osijeka. Star je par godina.

Treba po meni malo " jaci" motor, izmedju 20 i 30ks , ipak je to veci i tezi camac od manje brace. Izgledom me nije osvojio ali koliko vidim kad prolazim kraj njega, sve je na svom mjestu.

Kabin2 nisam vidio i ne znam sta i kako.
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Prodan u roku 15 min. Nov, nekorišten

šajzika

Zvao sam nekidan s puno skepse ali vec je bilo prodano.
Audentes fortuna iuvat