Big Foot Ultimate by Slave

Autor Slave, Ožujak 15, 2021, 22:07:56 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Slave

Jučerašnje nevreme je napravilo haos u Bačkoj Palanci, takodje i na jezeru Tikvara.

Preko 40 potoljenih čamaca ima. Ogromna šteta  :crybaby2:

Imao sam sreće, moj je preziveo.

Vraćen ponton na mesto.

Slave

Nisam davno pisao u svojoj temi pa da se malo aktiviram. Prošle godine sam uzeo i stavio nosač stapova "Borika". Stvarno je dobar kvalitet. Za šarana su idealni.

Ide uskoro postavljanje NMEA 2000 mreže.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

hmmmmm :P  super su mi ovi nosaci jer koristim iste drzace po camcu.  Gdje se to moze uzeti i ima li izbora razlicitih duzina?

Slave

Citat: Dukson  u Ožujak 22, 2024, 12:23:17 POSLIJEPODNEhmmmmm :P  super su mi ovi nosaci jer koristim iste drzace po camcu.  Gdje se to moze uzeti i ima li izbora razlicitih duzina?

Nosače i baze sam uzeo preko Elkomarine, poručio preko sajta(elkomarine.rs). Za aluminijumsku šipku su previše tražili, tako da sam okrenuo stovarište i poručio. Uzeo sam namerno malo duže, video koja mi tačno dužina odgovara i skratio.

Još sam malo drugačije podesio baze i nosače nego na slici ali to je svakako individualno  :takoje:

Ono što mi je isto super i znači, bez šipke mogu u te dve baze(jedna na levoj i druga na desnoj strani) da stavim nosač stapova. Kad bućkam jedan stap je do mene(naslonjen na stranicu) a drugi stavim u tu bazu-nosač  :laughing7: 
Takodje sve se lako skine i rasklopi, manje mesta zauzme što je u moj slučaju značajno :uf:

Dukson

Hvala Slave!
E tako imam i ja te baze vec na 4 pozicije u camcu, doduse zadnje dvije sam skinio radi montiranja bimini tende pa cu naci drugu lokaciju za njih pa mi je ovo idealno vrijeme da ih upravo iskombiniram na isti nacin. Da ih mogu koristiti za individualne nosace stapova (kao do sada) a i da mogu spicit lijepo tu sipku i onda imat normalno namontirane stapove za saraniju i amurijadu :)

Top uglavnom!

maverick

Na nekom sajmu sam vidio te nosace, mislim da se orginalna cijev mogla presavijati na par mjesta...mada i ovako je odlično...pokusam naci negdje sliku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kugla

Jel to ispadne cca 100 eura? ako je tako ima li netko tko bi mi to naručio u Srbiji pa da dođem po to, to mi baš odlično izgleda? Tu mi treeba i još nekih baza za montažu ako se ne varam, a ne znam koje, ako može pomoć Susjed pomagaj bila bi mi ok i ona ravna + dodatno što treba. Mossi, Smt, netko bi mogao to naručiti a mi dođemo pokupiti i naravno pojedemo neki zdravi roštilj
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Izadje to dosta...kupuje se sve po segmentima...trebas se zbrojiti...Kontam da cu ici na sajam nautike pa ti mogu kupiti , obično budu na tamo kao firma ..Mislim da je sajam vikend iza našeg Uskrsa ako sam dobro zapamtio

Kugla

Ajd sjesti ćemo na kavicu pa vidjeti koliko bi to koštalo, pa lako riješimo na tom sajmu ili mi ti uzmeš ili možda skoknem i ja do sajma, ili već neka kombinacija.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Slave

Citat: maverick  u Ožujak 22, 2024, 22:15:24 POSLIJEPODNESad vidim kod njih da imaju i ovako ravno i ovu sto se mota...

https://elkomarine.rs/webshop/prodavnica/proizvod/elektronika-i-oprema-za-camce/fast-en-sipka-sa-tri-baze-gr999-3/
Da, tako je. Gledao sam uživo tu šipku što se savija i nije mi bila nešto. Na slici deluje duža nego uživo i kad sam je tamo odma na licu mesta stavio na izloženi BF  odustao sam od nje(sa njom bi čitav taj sistem bio još višlji što mi se uopšte nije dopalo) :no:

Citat: maverick  u Ožujak 23, 2024, 08:18:04 PRIJEPODNEIzadje to dosta...kupuje se sve po segmentima...trebas se zbrojiti...Kontam da cu ici na sajam nautike pa ti mogu kupiti , obično budu na tamo kao firma ..Mislim da je sajam vikend iza našeg Uskrsa ako sam dobro zapamtio
Bogami mene je sve izašlo sa šipkom(posebno sam je uzeo) oko 200 eura.

Slave

Već sam spustio čamac pre dve nedelje a nikako da nakačim neki post  :uf:

Sanirali smo prošlogodišnja ostećenja od superćelijske oluje.

Uz pomoć Hempel Epoxy Filler-a.

Kasnije je došlo farbanje i ostalo(prepustio sam majstoru jer nisam stizao).

Postavljen nosač sonde, pošto rešenje na vakum nije radilo kao sto sam zamislio  :stripii:

Skinut je već kamenac sa sonde  :takoje:

Imam nekih malih problema sa NMEA 2000 mrežom ali rešićemo.

Hteo bih ovom prilikom da se još jednom zahvalim Mavericku, SMT i ostalima koji su pomogli u transportu, savetima i ostalom  :hi: